Dámská obuv BENNON NICOLA 40

Dámská obuv BENNON NICOLA 40

Dámská obuv BENNON NICOLA 40

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 859 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská obuv BENNON NICOLA 40 - popis produktu

Lehká a pohodlná dámská polobotka. Kožená, vyrobená z kvalitní přírodní usně. Obuv je vhodná ke stejnokroji i na běžné nošení ve volném čase, zda při slavnostních příležitostech. Ideální pro číšnice, servírky. Velikost: 35-42 Svršek: hovězí useň 1,2 mm. Stélka: anatomicky tvarovaná vlepovací stélka s přírodní kůže. Podešev: Softer, PUR prošitá se svrškem

Produkt Dámská obuv BENNON NICOLA 40 patří do skupiny produktů Dámské oblečení, patří značce Z-style, barevná verze je černá, z materiálu koža, naleznete ho u prodejce Profikuchar.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámská obuv, vyrábí jej značka Z-style, v barevné verzi černá, materiálové provedení je koža, v nabídce prodejce Profikuchar.cz.

Produkt Dámská obuv BENNON NICOLA 40 patří do skupiny produktů Dámské polobotky, vyrábí jej značka Z-style, v barevné verzi černá, materiálové provedení je koža, naleznete jej v e-shopu Profikuchar.cz.

Dámská obuv BENNON NICOLA 40 - parametry produktu

Záruční doba24 měsíců
MateriálKoža
Barvačerná
Pro kohoPro ženy
Velikost obuvi40
KategorieDámské oblečení, Dámská obuv, Polobotky, Dámské polobotky
ZnačkaZ-style
Barvačerná
Materiálkoža
E-shopProfikuchar.cz

Dámská obuv BENNON NICOLA 40 - historie ceny a dostupnosti

Dámská obuv BENNON NICOLA 40 - další zajímavé produkty

Dámská obuv BENNON NICOLA 40 - jak nakoupit nejvýhodnější?