Dámská obuv AKU Bellamont Suede GTX smoked violet/grey

Dámská obuv AKU Bellamont Suede GTX smoked violet/grey

Dámská obuv AKU Bellamont Suede GTX smoked violet/grey

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 947 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská obuv AKU Bellamont Suede GTX smoked violet/grey - popis produktu

Dámská obuv AKU Bellamont Suede GTX smoked violet/grey Všestranný dámský model Bellamont III GTX byl stvořen pro veškeré volnočasové aktivity, ale i pohyb ve městě. S Bellamonty tak bez problémů můžete ihned z práce vyrazit na výlet do přírody. Pro ochranu vašeho chodidla je svršek vyroben z broušené kůže, která vyniká svou odolností, prodyšností a elastičností. K zamezení průniku vody a uchování teploty chodidla v chladnějších měsících slouží membrána Gore-Tex (ve verzi Performance Comfort), a tak tento model můžete nosit celoročně. Na špičce boty je gumová obsázka, která vás ochrání před nechtěný okopem o kamení či kořeny stromů. Podešev VIBRAM Predator II, který byl na tomto modelu použit, má výbornou přilnavost a trakci v různorodém terénu. Pro pohodlí v botě slouží rovněž i tvarovaná stélka a přírodní vložka vyrobená z kokosu a bambusu. Mezipodešev z dvojitého materiálu EVA společně s 1,5 mm silnou výztuhou z nylonu se postarají o váš měkký došlap. Specifikem modelu Bellamont je 99% evropský původ použitých materiálů a ruční italská výroba (v sídle firmy AKU – Montebelluně). Bellamonty se proto vyznačují vysokou kvalitou zpracování a dlouhou životností.Specifikace:     Svršek: hydrofobní nubuková kůže (1,8 mm)     Podšívka: Gore-Tex Performance Comfort     Stélka: Relaxed Fit     Mezipodešev: Dvojitá EVA     Vložka: kokos/bambus     Podešev: VIBRAM Predator II     Váha: ½ páru (vel. 8) 430 g Outdoorové boty » Trekové nízké boty » Dámská obuv AKU Bellamont Suede GTX smoked violet/grey

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské boty, vyrábí jej značka AKU, velikost odpovídá označení 9 UK, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Produkt Dámská obuv AKU Bellamont Suede GTX smoked violet/grey patří do skupiny produktů Dámská obuv, vyrábí jej značka AKU, velikost odpovídá označení 9 UK, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Dámská obuv AKU Bellamont Suede GTX smoked violet/grey - parametry produktu

Velikost3 UK
Velikost3,5 UK
Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
IntrastatSportovní, trekové boty nizké-0,80-64031900
KategorieDámské boty, Dámská obuv
ZnačkaAKU
Velikost9 UK
E-shopGamisport.cz

Dámská obuv AKU Bellamont Suede GTX smoked violet/grey - historie ceny a dostupnosti

Dámská obuv AKU Bellamont Suede GTX smoked violet/grey - další zajímavé produkty

Dámská obuv AKU Bellamont Suede GTX smoked violet/grey - jak nakoupit nejvýhodnější?