Dámská mikina Silvini Divera WJ1311 merlot

Dámská mikina Silvini Divera WJ1311 merlot

Dámská mikina Silvini Divera WJ1311 merlot

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 526 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská mikina Silvini Divera WJ1311 merlot - popis produktu

Dámská mikina Silvini Divera WJ1311 merlot Dámská zateplená sportovní mikina s kapucí, kterou lze nosit samostatně jako bundu nebo jako druhou izolační vrstvu. Mikina je vhodná na běžecké lyžování, skialpinismus, běh a na další outdoorové aktivity. V celé přední části je mikina zateplená primaloftem, na těchto místech tak neprofoukne a zůstanete v teple. Naopak zadní část je z tenkého prodyšného materiálu, díky kterému se nebudete při aktivním běžkování či stoupání na skialpech pod batohem potit. Mikina je v pase mírně vytvarovaná, dokonale tak sedí na dámské postavě. Oproti slabší variantě Grado má zateplené rukávy s otvorem na palec a kapuci se stahováním. Specifikace reflexní prvky stahování dolního kraje dlouhý hlavní zip dvojitá manžeta rukávu dvě kapsy na zadním díle boční panely z pružného materiálu zateplený fleece materiálem Materiál YKK - zipy s prověřenou kvalitou, špičková japonská technologie, záruka spolehlivosti POWERterm - zateplený materiál s fleecem na vnitřní straně, účinný pro odvod potu a tepelnou izolaci primaloft - syntetický tepelně izolační materiál firmy Primaloft. Je pružný, má dobré tepelně-izolační vlastnosti se speciálně ošetřenými vlákny nepohlcující vlhkost. Materiál udržuje teplo, i když je mokrý. Vlastnostmi je podobný peří. Roční období jaro, podzim, zima Sport běžky Mikiny a svetry » Mikiny » Dámská mikina Silvini Divera WJ1311 merlot

Produkt Dámská mikina Silvini Divera WJ1311 merlot lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské mikiny od značky Silvini, velikost odpovídá označení 2XL.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské sportovní mikiny, je v nabídce značky Silvini, velikost odpovídá označení 2XL.

Dámská mikina Silvini Divera WJ1311 merlot - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
KategorieMikiny, Mikina, Dámské mikiny, Dámské sportovní mikiny
ZnačkaSilvini
Velikost2XL

Dámská mikina Silvini Divera WJ1311 merlot - historie ceny a dostupnosti

Dámská mikina Silvini Divera WJ1311 merlot - další zajímavé produkty

Dámská mikina Silvini Divera WJ1311 merlot - jak nakoupit nejvýhodnější?