Dámská mikina Husky Ane L světle šedá

Dámská mikina Husky Ane L světle šedá

Dámská mikina Husky Ane L světle šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská mikina Husky Ane L světle šedá - popis produktu

Dámská mikina Husky Ane L světle šedá Pohodlná dámská mikina na zip pro běžné nošení do města i do přírody. POPIS Dámská mikina na zip Ane L tě potěší unikátním designem s reflexními prvky. Je vyrobená z kvalitního materiálu pro vysokou prodyšnost a tepelný komfort i za opravdu chladných dní. Tento lehce elastický kousek tě nebude omezovat při aktivním pohybu v přírodě, ani při běžném nošení ve městě.   Vlastnosti: Nepočesaný úplet s melírem Stretch-Comfort Plus pro pružnost a vysoké pohodlí při pohybu. Velmi příjemný materiál se snadno udržuje. Antibakteriální složka zabraňuje nepříjemnému zápachu. Rychleschnoucí materiál, snadný odvod vlhkosti od těla.   Udržuj funkční oblečení pro sport a outdoor ve skvělé kondici  Neper textil po každém použití, prodloužíš mu životnost a ulevíš životnímu prostředí i své peněžence. Per na nižší teploty, omez žehlení a suš na vzduchu. Vybírej čistírny, které nabízejí šetrnější způsob péče o tvé oděvy. Mikiny a svetry » Mikiny » Dámská mikina Husky Ane L světle šedá

Produkt Dámská mikina Husky Ane L světle šedá patří do skupiny produktů Dámské mikiny od značky Husky, velikost odpovídá označení 2XL.

Tento produkt se nachází v kategorii Mikiny se zipem od značky Husky, velikost je 2XL.

Produkt Dámská mikina Husky Ane L světle šedá lze nalézt mezi produkty ve skupině Mikiny bez zipu od značky Husky, velikost je 2XL.

Dámská mikina Husky Ane L světle šedá - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieMikiny, Mikina, Světla, Dámské mikiny, Mikiny se zipem, Mikiny bez zipu
ZnačkaHusky
Velikost2XL

Dámská mikina Husky Ane L světle šedá - historie ceny a dostupnosti

Dámská mikina Husky Ane L světle šedá - další zajímavé produkty

Dámská mikina Husky Ane L světle šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?