Dámská merino mikina Lasting EMILY-3739 červená

Dámská merino mikina Lasting EMILY-3739 červená

Dámská merino mikina Lasting EMILY-3739 červená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 860 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská merino mikina Lasting EMILY-3739 červená - popis produktu

Dámská merino mikina Lasting EMILY-3739 červená EMILY dámské 100% Merino mikina/svetr s dlouhým rukávem se stojáčkem. Dvouvrstvý hladký úplet, Raglánový střih, otvory na palec v manžetě, krátký zip zakončen garáží. Díky zesílené dvojitě izolační vrstvě v ledvinové oblasti se budete účinně chráněni proti prochladnutí. Vlna je vysoce antibakteriální a zajišťuje odvod vlhkosti, proto se i při zpocení budete cítit pořád v suchu. Doporučujeme jako druhou vrstvu při zimních sportech i běžném nošení. Složení 100 % merino vlna , 16mc, 260g/m2   Mikiny a svetry » Mikiny » Dámská merino mikina Lasting EMILY-3739 červená

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské mikiny od značky Lasting, velikost odpovídá označení 2XL, naleznete ho u prodejce Gamisport.cz.

Produkt Dámská merino mikina Lasting EMILY-3739 červená patří do skupiny produktů Dámské svetry od značky Lasting, velikost odpovídá označení 2XL, naleznete ho u prodejce Gamisport.cz.

Dámská merino mikina Lasting EMILY-3739 červená - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
KategorieMikiny, Mikina, Dámské mikiny, Svetry, Dámské svetry
ZnačkaLasting
Velikost2XL
E-shopGamisport.cz

Dámská merino mikina Lasting EMILY-3739 červená - historie ceny a dostupnosti

Dámská merino mikina Lasting EMILY-3739 červená - další zajímavé produkty

Dámská merino mikina Lasting EMILY-3739 červená - jak nakoupit nejvýhodnější?