Dámská lehká outdoorová bunda Kilpi ROSA-W černá

Dámská lehká outdoorová bunda Kilpi ROSA-W černá

Dámská lehká outdoorová bunda Kilpi ROSA-W černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská lehká outdoorová bunda Kilpi ROSA-W černá - popis produktu

Dámská lehká outdoorová bunda Kilpi ROSA-W černá Dámská outdoorová bunda Kilpi ROSA-W se hodí na turistiku, běh nebo aktivity v chladnějším počasí. Materiál SIBERIUM SRC WB vás udrží v teple a pomáhá kumulovat teplo vlastní. Síťované vsadky v podpaží a průduchy na zádech zvyšují prodyšnost a míru odvětrávaní. Spodní lem, lem kapuce a rukávů jsou ukončeny gumičkou, která netlačí, nenamokne a brání profukování pod bundu. Jedna ze dvou zipových kapes slouží jako pytlík na sbalení. Celková hmotnost bundy ve velikosti 36 je 200g. Nechybí několik reflexních prvků pro lepší viditelnost za tmy.Vlastnosti produktu Barva: Černá Pohlaví: Ženy Sport: BĚH, FITNESS, TURISTIKA A CESTOVÁNÍ Složení: 100% NYLON Povrch tkaniny: Vodoodpudivé, Větruvzdorné Tkanina: Plátnová vazba Střih: Regular Švy: Dvojité Kapuce: Pevná Kapsy: 2 hlavní kapsy Zipy: Nylonové, Reflexní Límec: Vysoký límec Manžety: Elastické Vodní sloupec: 10000 Prodyšnost: 8000 Spodní lem: Nastavitelný pomocí elastické gumičky Ostatní: Sbalitelné do boční kapsy Ventilační zipy: Ano Bundy » Outdoorové bundy » Dámská lehká outdoorová bunda Kilpi ROSA-W černá

Produkt Dámská lehká outdoorová bunda Kilpi ROSA-W černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské bundy, patří značce Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Dámská lehká outdoorová bunda Kilpi ROSA-W černá - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
FunkčníANO
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieBundy, Dámské bundy
ZnačkaKilpi
Velikost46

Dámská lehká outdoorová bunda Kilpi ROSA-W černá - historie ceny a dostupnosti

Dámská lehká outdoorová bunda Kilpi ROSA-W černá - další zajímavé produkty

Dámská lehká outdoorová bunda Kilpi ROSA-W černá - jak nakoupit nejvýhodnější?