Dámská kabelka do ruky LIMA VERA

Dámská kabelka do ruky LIMA VERA "LAMB"

Dámská kabelka do ruky LIMA VERA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 875 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská kabelka do ruky LIMA VERA "LAMB" - popis produktu

Elegantní kabelka do ruky nebo na rameno, která se zapíná zajímavou vnitřní klopou.Kolekce na jaro / léto 2021 s názvem Primavera přichází nejen s originálním ornamentálním motivem, ale i s minimalističtějším provedením v podobě kabelek a batohů vyrobených z kůží různých barev. Praktický a zároveň zajímavý model z nové kolekce PRIMAVERA, konkrétně ze série 'VERA', je šperkem, díky kterému vyniknete v davu i v ležérním tričku a denimových kalhotách.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 32 x 21 x 20, barevné provedení je béžová, tmavomodrá, vínová, materiál je Pravá kůže.

Produkt Dámská kabelka do ruky LIMA VERA "LAMB" patří do skupiny produktů Kabelky do ruky od značky Dajana Rodriguez, je vyroben ve velikosti 32 x 21 x 20, barevné provedení je béžová, tmavomodrá, vínová, je vyroben z materiálu Pravá kůže.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské kabelky do ruky, patří značce Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 32 x 21 x 20, barevné provedení je béžová, tmavomodrá, vínová, materiál je Pravá kůže.

Dámská kabelka do ruky LIMA VERA "LAMB" - parametry produktu

BarvaTmavomodrá/Béžová/Vínová
VelikostTmavomodrá/Béžová/Vínová
MateriálPravá kůže
KategorieKabelky, Dámské kabelky, Kabelky do ruky, Dámské kabelky do ruky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost32 x 21 x 20
Barvabéžová, tmavomodrá, vínová
MateriálPravá kůže

Dámská kabelka do ruky LIMA VERA "LAMB" - historie ceny a dostupnosti

Dámská kabelka do ruky LIMA VERA "LAMB" - další zajímavé produkty

Dámská kabelka do ruky LIMA VERA "LAMB" - jak nakoupit nejvýhodnější?