Dámská kabelka do ruky LIMA PEONY

Dámská kabelka do ruky LIMA PEONY "PUDROVÁ"

Dámská kabelka do ruky LIMA PEONY

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 250 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská kabelka do ruky LIMA PEONY "PUDROVÁ" - popis produktu

Elegantní kabelka do ruky nebo na rameno, která se zapíná zajímavou vnitřní klopou.Divoká pivoňka probouzí romantickou stránku každé ženy. Květované motivy a pastelové odstíny jsou v módě tím samým, čím v životě pravá láska – budou zde navždy. Lehce se kombinují a dodají šmrnc letnímu outfitu. Kolekce Peony je jako z pohádky – určená pro ženy, které se nebojí snít a projevit něhu. Jako stvořená pro horké letní dny a noci.  Nadčasová elegance pro dámu, která se nebojí ukázat svoji ženskou stránku – taková je Lima v kolekci Peony. Pro ni typická originální vnitřní klopa na sebe upozorňuje pásky, tak stylovými v létě 2022. Kromě toho je ušita v pastelově růžovém odstínu. Správná volba pro ženy, které od kabelky vyžadují trochu víc – prostoru i nápadu.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 32 x 21 x 20, barevné provedení je červená, nude, světle růžová, zelená, materiál je Pravá kůže.

Produkt Dámská kabelka do ruky LIMA PEONY "PUDROVÁ" patří do skupiny produktů Kabelky do ruky od značky Dajana Rodriguez, je vyroben ve velikosti 32 x 21 x 20, barevné provedení je červená, nude, světle růžová, zelená, je vyroben z materiálu Pravá kůže.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské kabelky do ruky, patří značce Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 32 x 21 x 20, barevné provedení je červená, nude, světle růžová, zelená, materiál je Pravá kůže.

Dámská kabelka do ruky LIMA PEONY "PUDROVÁ" - parametry produktu

BarvaZelená/Světle růžová/Nude/Červená
VelikostZelená/Světle růžová/Nude/Červená
MateriálPravá kůže
KategorieZelenina, Světla, Kabelky, Dámské kabelky, Kabelky do ruky, Dámské kabelky do ruky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost32 x 21 x 20
Barvačervená, nude, světle růžová, zelená
MateriálPravá kůže

Dámská kabelka do ruky LIMA PEONY "PUDROVÁ" - historie ceny a dostupnosti

Dámská kabelka do ruky LIMA PEONY "PUDROVÁ" - další zajímavé produkty

Dámská kabelka do ruky LIMA PEONY "PUDROVÁ" - jak nakoupit nejvýhodnější?