Dámská kabelka do ruky Kristyna Peony

Dámská kabelka do ruky Kristyna Peony "PUDROVÁ"

Dámská kabelka do ruky Kristyna Peony

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 500 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská kabelka do ruky Kristyna Peony "PUDROVÁ" - popis produktu

Model Kristyna je středně velká kabelka na běžné nošení. Je velmi variabilní, protože ji díky volné řetízku můžete nosit crossbody, přes jedno rameno iv ruce a to několika způsoby.Divoká pivoňka probouzí romantickou stránku každé ženy. Květované motivy a pastelové odstíny jsou v módě tím samým, čím v životě pravá láska – budou zde navždy. Lehce se kombinují a dodají šmrnc letnímu outfitu. Kolekce Peony je jako z pohádky – určená pro ženy, které se nebojí snít a projevit něhu. Jako stvořená pro horké letní dny a noci.  Kristýna Peony - něžná ženská kabelka, kterou doplníte různé outfity. Červené detaily a rebelský řetízek ji dělají nepřehlédnutelným. Ideální volba na rande během slunečných dnů.

Produkt Dámská kabelka do ruky Kristyna Peony "PUDROVÁ" patří do skupiny produktů Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 23 x 17 x 8, barevné provedení je červená, nude, světle růžová, materiál je Pravá kůže.

Tento produkt naleznete ve skupině Kabelky do ruky od značky Dajana Rodriguez, je vyroben ve velikosti 23 x 17 x 8, barevné provedení je červená, nude, světle růžová, je vyroben z materiálu Pravá kůže.

Produkt Dámská kabelka do ruky Kristyna Peony "PUDROVÁ" patří do skupiny produktů Dámské kabelky do ruky, patří značce Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 23 x 17 x 8, barevné provedení je červená, nude, světle růžová, materiál je Pravá kůže.

Dámská kabelka do ruky Kristyna Peony "PUDROVÁ" - parametry produktu

BarvaSvětle růžová/Nude/Červená
VelikostSvětle růžová/Nude/Červená
MateriálPravá kůže
KategorieSvětla, Kabelky, Dámské kabelky, Kabelky do ruky, Dámské kabelky do ruky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost23 x 17 x 8
Barvačervená, nude, světle růžová
MateriálPravá kůže

Dámská kabelka do ruky Kristyna Peony "PUDROVÁ" - historie ceny a dostupnosti

Dámská kabelka do ruky Kristyna Peony "PUDROVÁ" - další zajímavé produkty

Dámská kabelka do ruky Kristyna Peony "PUDROVÁ" - jak nakoupit nejvýhodnější?