Dámská kabelka do ruky KLEMENTINKA II VERA

Dámská kabelka do ruky KLEMENTINKA II VERA "LAMB"

Dámská kabelka do ruky KLEMENTINKA II VERA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 375 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská kabelka do ruky KLEMENTINKA II VERA "LAMB" - popis produktu

Klementinka Střední je střední velikost oblíbeného modelu klasického střihu, který nikdy nevyjde z módy. Kolekce na jaro / léto 2021 s názvem Primavera přichází nejen s originálním ornamentálním motivem, ale is minimalističtější provedením v podobě kabelek a batohů vyrobených z kůží různých barev. Praktický a zároveň zajímavý model z nové kolekce PRIMAVERA, konkrétně ze série 'VERA', je šperkem, díky kterému vyniknete v davu iv ležérním tričku a denimových kalhotách.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 38 x 29 x 12, barevné provedení je béžová, červená, tmavomodrá, vínová, materiál je Pravá kůže.

Produkt Dámská kabelka do ruky KLEMENTINKA II VERA "LAMB" patří do skupiny produktů Kabelky do ruky od značky Dajana Rodriguez, je vyroben ve velikosti 38 x 29 x 12, barevné provedení je béžová, červená, tmavomodrá, vínová, je vyroben z materiálu Pravá kůže.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské kabelky do ruky, patří značce Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 38 x 29 x 12, barevné provedení je béžová, červená, tmavomodrá, vínová, materiál je Pravá kůže.

Dámská kabelka do ruky KLEMENTINKA II VERA "LAMB" - parametry produktu

BarvaTmavomodrá/Béžová/Červená/Vínová
VelikostTmavomodrá/Béžová/Červená/Vínová
MateriálPravá kůže
KategorieKabelky, Dámské kabelky, Kabelky do ruky, Dámské kabelky do ruky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost38 x 29 x 12
Barvabéžová, červená, tmavomodrá, vínová
MateriálPravá kůže

Dámská kabelka do ruky KLEMENTINKA II VERA "LAMB" - historie ceny a dostupnosti

Dámská kabelka do ruky KLEMENTINKA II VERA "LAMB" - další zajímavé produkty

Dámská kabelka do ruky KLEMENTINKA II VERA "LAMB" - jak nakoupit nejvýhodnější?