Dámská kabelka do ruky Karin Iris

Dámská kabelka do ruky Karin Iris "ČERVENÁ"

Dámská kabelka do ruky Karin Iris

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 750 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská kabelka do ruky Karin Iris "ČERVENÁ" - popis produktu

Model Karin je středně velká kabelka pro běžné nošení, která je velmi variabilní, jelikož ji díky popruhu můžete nosit crossbody, přes jedno rameno i v ruce.Pro mladé trendy dívky i pro dámy s vlastním stylem. Koktejl svěžích barev a čisté linie jsou klasikou, ve které si každá žena dokáže najít zalíbení. Název inspirovaný bohyní duhy Iris dokonale vystihuje barevnost a styl této kolekce. Karin je prostorná kabelka s dokonalou hrou barev. Nádherný odstín červené zjemňuje něžná růžová a svěží bílá. Hnědé držáky dokreslují celkový dojem jedinečnosti tohoto kousku. 

Produkt Dámská kabelka do ruky Karin Iris "ČERVENÁ" patří do skupiny produktů Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 25 x 22 x 13.5, barevné provedení je červená, materiál je Pravá kůže.

Tento produkt se nachází v kategorii Kabelky do ruky od značky Dajana Rodriguez, je vyroben ve velikosti 25 x 22 x 13.5, barevné provedení je červená, je vyroben z materiálu Pravá kůže.

Produkt Dámská kabelka do ruky Karin Iris "ČERVENÁ" lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské kabelky do ruky, patří značce Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 25 x 22 x 13.5, barevné provedení je červená, materiál je Pravá kůže.

Dámská kabelka do ruky Karin Iris "ČERVENÁ" - parametry produktu

BarvaČervená
VelikostČervená
MateriálPravá kůže
KategorieKabelky, Dámské kabelky, Kabelky do ruky, Dámské kabelky do ruky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost25 x 22 x 13.5
Barvačervená
MateriálPravá kůže

Dámská kabelka do ruky Karin Iris "ČERVENÁ" - historie ceny a dostupnosti

Dámská kabelka do ruky Karin Iris "ČERVENÁ" - další zajímavé produkty

Dámská kabelka do ruky Karin Iris "ČERVENÁ" - jak nakoupit nejvýhodnější?