Dámská funkční mikina Kilpi ALANIS-W černá

Dámská funkční mikina Kilpi ALANIS-W černá

Dámská funkční mikina Kilpi ALANIS-W černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská funkční mikina Kilpi ALANIS-W černá - popis produktu

Dámská funkční mikina Kilpi ALANIS-W černá Propracovaná funkční mikina pro outdoorové a sportovní aktivity. Kilpi ALANIS-W chytře kombinuje materiály, aby vám bylo příjemně i v náročných povětrnostních podmínkách. Hřejivé a izolační vlastnosti zajišťuje materiál OPTI-STRECH, hladká a elastická strana materiálu v oblasti rukávů a podpaží pomáhá odvádět vlhkost na povrch. Mikina Kilpi ALANIS-W vám poslouží hlavně jako izolační vrstva, ale díky prostorné kapuci, prodlouženým rukávům s manžetou na palec a efektnímu dvoubarevnému designu jí můžete nosit klidně pořád. Benefity sportovní mikiny Kilpi ALANIS-W:     materiál OPTI-STRECH má z každé strany jinou strukturu pro vyšší funkčnost     tělo, záda a rukávy ze strukturovaného mikrofleecu udržují teplo     elastická strana v oblasti rukávů a podpaží pomáhá odvádět vlhkost na povrch     prostorná kapuce s vysokým límcem chrání hlavu a bradu     dvě zipové kapsy     prodloužený rukáv je ukončen manžetou na palec     spodní lem má stahování na gumičku Vlastnosti produktu Sport: BĚH, LYŽOVÁNÍ, SKIALP, TURISTIKA A CESTOVÁNÍ Specifikace: OPTI-STRETCH Povrch tkaniny: Schopnost materiálu rychle a rovnoměrně odvádět vlhkost Střih: Regular Kapuce: Pevná Kapsy: 2 hlavní kapsy Zipy: Nylonové Límec: Vysoký límec Podšívka: Broušená vnitřní strana se strukturovanými kanálky Manžety: Otvory na palce Spodní lem: Nastavitelný pomocí elastické gumičky Složky materiálu: 100% POLYESTER Mikiny a svetry » Mikiny » Dámská funkční mikina Kilpi ALANIS-W černá

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské mikiny od značky Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Produkt Dámská funkční mikina Kilpi ALANIS-W černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské sportovní mikiny, je v nabídce značky Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Dámská funkční mikina Kilpi ALANIS-W černá - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
FunkčníANO
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieMikiny, Mikina, Dámské mikiny, Dámské sportovní mikiny
ZnačkaKilpi
Velikost46

Dámská funkční mikina Kilpi ALANIS-W černá - historie ceny a dostupnosti

Dámská funkční mikina Kilpi ALANIS-W černá - další zajímavé produkty

Dámská funkční mikina Kilpi ALANIS-W černá - jak nakoupit nejvýhodnější?