Dámská funkční bunda Silvini Barolo WJ1904 black

Dámská funkční bunda Silvini Barolo WJ1904 black

Dámská funkční bunda Silvini Barolo WJ1904 black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 860 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská funkční bunda Silvini Barolo WJ1904 black - popis produktu

Dámská funkční bunda Silvini Barolo WJ1904 black Na bocích má našité odvětrávací prvky.Barolo má z přední části našité dvě kapsy, dále celo rozepínací zip a samozřejmostí je i zateplená kapuce. Celkové zateplení bundy zajišťuje materiál Primaloft. Tento lehký materiál, jehož vlastnosti jsou podobné vlastnostem peří, je pružný a jeho vlákna nepohlcují vlhkost. Na konci rukávů je bunda zúžena pružnou látkou, která zabraňuje proniknutí chladu k vašemu tělu. Využití pro ni najdete při skialpinismu, zimních túrách, vysokohorské turistice a může být i skvělým parťákem pro alpské lyžování. Materiál YKK - zipy s prověřenou kvalitou, špičková japonská technologie, záruka spolehlivosti softshell W-proof light -  lightvrstvý odlehčený materiál s vodoodpudivou a prodyšnou membránou QuatroFLEX - čtyřsměrně elastický, rychleschnoucí materiál membrane 10 000 mm / 10 000 g/m2 primaloft - syntetický tepelně izolační materiál firmy Primaloft . Je pružný, má dobré tepelně-izolační vlastnosti se speciálně ošetřenými vlákny nepohlcující vlhkost. Materiál udržuje teplo, i když je mokrý. Vlastnostmi je podobný peří. Roční období jaro, léto, podzim Sport běžky, outdoor Bundy » Sportovní bundy » Dámská funkční bunda Silvini Barolo WJ1904 black

Produkt Dámská funkční bunda Silvini Barolo WJ1904 black patří do skupiny produktů Dámské bundy, patří značce Silvini, velikost odpovídá označení 3XL.

Dámská funkční bunda Silvini Barolo WJ1904 black - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorieBundy, Dámské bundy
ZnačkaSilvini
Velikost3XL

Dámská funkční bunda Silvini Barolo WJ1904 black - historie ceny a dostupnosti

Dámská funkční bunda Silvini Barolo WJ1904 black - další zajímavé produkty

Dámská funkční bunda Silvini Barolo WJ1904 black - jak nakoupit nejvýhodnější?