Dámská cyklistická bunda Silvini Tempesta WJ2116 navy/black

Dámská cyklistická bunda Silvini Tempesta WJ2116 navy/black

Dámská cyklistická bunda Silvini Tempesta WJ2116 navy/black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 072 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská cyklistická bunda Silvini Tempesta WJ2116 navy/black - popis produktu

Dámská cyklistická bunda Silvini Tempesta WJ2116 navy/black Tempesta je dámská cyklo bunda úzkého střihu s vysoce funkční membránou QuatroFLEX Extreme s parametry 20/40, která odolá i těm nejnáročnějším přírodním podmínkám. Bunda je nepromokavá, větruodolná, přesto výborně prodyšná. Má speciální obloukový střih na lopatkách se skrytými ventilačními prvky. Po stranách jsou dvě zipové kapsy s obousměrným zipem, který zajistí jak snadný přístup, tak i dodatečné odvětrávání. Pro snadné navlékání jsou rukávy doplněné o strečovou vsadku. Zadní díl je prodloužený a je na něm zipová kapsa. Tempesta je ideální bundou do deště, a proto má množství reflexních prvků jak v přední, tak i zadní části pro vaši bezpečnost za zhoršených viditelných podmínek. Materiál: YKK membrane 20 000 mm / 20 000 g/m2 Parametry: reflexní prvky dlouhý hlavní zip voděodolný zip kvalitní kostěný zip Bezkonkurenční výkon i v ty nejdeštivější dny Bundy » Sportovní bundy » Dámská cyklistická bunda Silvini Tempesta WJ2116 navy/black

Produkt Dámská cyklistická bunda Silvini Tempesta WJ2116 navy/black patří do skupiny produktů Dámské bundy, patří značce Silvini, velikost odpovídá označení 2XL.

Dámská cyklistická bunda Silvini Tempesta WJ2116 navy/black - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieBundy, Dámské bundy
ZnačkaSilvini
Velikost2XL

Dámská cyklistická bunda Silvini Tempesta WJ2116 navy/black - historie ceny a dostupnosti

Dámská cyklistická bunda Silvini Tempesta WJ2116 navy/black - další zajímavé produkty

Dámská cyklistická bunda Silvini Tempesta WJ2116 navy/black - jak nakoupit nejvýhodnější?