Dámská crossbody kabelka NINA AURORA

Dámská crossbody kabelka NINA AURORA "ČERNÁ"

Dámská crossbody kabelka NINA AURORA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 250 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská crossbody kabelka NINA AURORA "ČERNÁ" - popis produktu

Sportovně-elegantní trendy kabelka, která se hodí pro všechny věkové kategorie. Kolekcí Aurora rozjasníme vaše dny ... Aurora , inspirace mnoha básníků, byla římskou bohyní svitu. Tento název dnes odkazuje nejen na stejnojmenný přírodní jev, ale je zároveň i synonymem nových začátků. Dokonale také vystihuje i naši novou kolekci, která poukazuje na svítání na lepší časy.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 28 x 31 x 16, barevné provedení je černá, materiál je Pravá kůže.

Produkt Dámská crossbody kabelka NINA AURORA "ČERNÁ" lze nalézt mezi produkty ve skupině Crossbody kabelky, patří pod značku Dajana Rodriguez, ve velikosti 28 x 31 x 16, barevné provedení je černá, materiálové složení Pravá kůže.

Tento produkt naleznete ve skupině Sportovní kabelky, vyrábí jej značka Dajana Rodriguez ve velikosti 28 x 31 x 16, barevné provedení je černá, materiálové provedení je Pravá kůže.

Dámská crossbody kabelka NINA AURORA "ČERNÁ" - parametry produktu

BarvaČerná
VelikostČerná
MateriálPravá kůže
KategorieKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Sportovní kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost28 x 31 x 16
Barvačerná
MateriálPravá kůže

Dámská crossbody kabelka NINA AURORA "ČERNÁ" - historie ceny a dostupnosti

Dámská crossbody kabelka NINA AURORA "ČERNÁ" - další zajímavé produkty

Dámská crossbody kabelka NINA AURORA "ČERNÁ" - jak nakoupit nejvýhodnější?