Dámská kabelka do ruky LIMA PRIMA

Dámská kabelka do ruky LIMA PRIMA "LAMB"

Dámská kabelka do ruky LIMA PRIMA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 250 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská kabelka do ruky LIMA PRIMA "LAMB" - popis produktu

Elegantní kabelka do ruky nebo na rameno, která se zapíná zajímavou vnitřní klopou.Historie Přetavená do dnešních trendů a módních designů. 'Dovolte si být jiné - oslnivé, žiarte všude, kde se pohnete!' Nový model kabelky s názvem Lima je šperkem, díky kterému vyniknete v davu i v ležérním tričku a denimových kalhotách. Inspirací a nosným prvkem jsou nástěnné koberce s tkanými vzory - gobelíny ze 17. století.

Produkt Dámská kabelka do ruky LIMA PRIMA "LAMB" patří do skupiny produktů Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 32 x 21 x 20, barevné provedení je béžová, materiál je Pravá kůže.

Tento produkt se nachází v kategorii Crossbody kabelky, patří pod značku Dajana Rodriguez, ve velikosti 32 x 21 x 20, barevné provedení je béžová, materiálové složení Pravá kůže.

Produkt Dámská kabelka do ruky LIMA PRIMA "LAMB" lze nalézt mezi produkty ve skupině Kabelky do ruky od značky Dajana Rodriguez, je vyroben ve velikosti 32 x 21 x 20, barevné provedení je béžová, je vyroben z materiálu Pravá kůže.

Dámská kabelka do ruky LIMA PRIMA "LAMB" - parametry produktu

BarvaBéžová
VelikostBéžová
MateriálPravá kůže
KategorieKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Kabelky do ruky, Dámské kabelky do ruky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost32 x 21 x 20
Barvabéžová
MateriálPravá kůže

Dámská kabelka do ruky LIMA PRIMA "LAMB" - historie ceny a dostupnosti

Dámská kabelka do ruky LIMA PRIMA "LAMB" - další zajímavé produkty

Dámská kabelka do ruky LIMA PRIMA "LAMB" - jak nakoupit nejvýhodnější?