Dámská crossbody kabelka EMA PEONY

Dámská crossbody kabelka EMA PEONY "PUDROVÁ"

Dámská crossbody kabelka EMA PEONY

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 750 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská crossbody kabelka EMA PEONY "PUDROVÁ" - popis produktu

Středně velká, přímo rozkošná kabelka, která se hodí jak na běžné nošení tak i na společenské příležitosti.Divoká pivoňka probouzí romantickou stránku každé ženy. Květované motivy a pastelové odstíny jsou v módě tím samým, čím v životě pravá láska – budou zde navždy. Lehce se kombinují a dodají šmrnc letnímu outfitu. Kolekce Peony je jako z pohádky – určená pro ženy, které se nebojí snít a projevit něhu. Jako stvořená pro horké letní dny a noci.  Svým tvarem je stylová Ema vhodná rovněž pro mladé slečny i zralejší ženy. V provedení Peony se jedná o nádherný kousek v nadčasovém designu s hravou kombinací barev. Ta nejlepší společnost na letní rande v parku i na pracovní schůzku.

Produkt Dámská crossbody kabelka EMA PEONY "PUDROVÁ" patří do skupiny produktů Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 23 x 20 x 7, barevné provedení je červená, nude, světle růžová, zelená, materiál je Pravá kůže.

Tento produkt se nachází v kategorii Crossbody kabelky, patří pod značku Dajana Rodriguez, ve velikosti 23 x 20 x 7, barevné provedení je červená, nude, světle růžová, zelená, materiálové složení Pravá kůže.

Produkt Dámská crossbody kabelka EMA PEONY "PUDROVÁ" lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské společenské kabelky od značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 23 x 20 x 7, barevná varianta je červená, nude, světle růžová, zelená, materiálové složení Pravá kůže.

Dámská crossbody kabelka EMA PEONY "PUDROVÁ" - parametry produktu

BarvaZelená/Světle růžová/Nude/Červená
VelikostZelená/Světle růžová/Nude/Červená
MateriálPravá kůže
KategorieZelenina, Světla, Kabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Dámské společenské kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost23 x 20 x 7
Barvačervená, nude, světle růžová, zelená
MateriálPravá kůže

Dámská crossbody kabelka EMA PEONY "PUDROVÁ" - historie ceny a dostupnosti

Dámská crossbody kabelka EMA PEONY "PUDROVÁ" - další zajímavé produkty

Dámská crossbody kabelka EMA PEONY "PUDROVÁ" - jak nakoupit nejvýhodnější?