Dámská crossbody kabelka BELLA VERA

Dámská crossbody kabelka BELLA VERA "LAMB"

Dámská crossbody kabelka BELLA VERA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 000 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská crossbody kabelka BELLA VERA "LAMB" - popis produktu

Bella je rozkošná crossbody kabelka, která se hodí jak na běžné nošení, tak i na společenské události.Kolekce na jaro / léto 2021 s názvem Primavera přichází nejen s originálním ornamentálním motivem, ale is minimalističtější provedením v podobě kabelek a batohů vyrobených z kůží různých barev. Praktický a zároveň zajímavý model z nové kolekce PRIMAVERA, konkrétně ze série 'VERA', je šperkem, díky kterému vyniknete v davu iv ležérním tričku a denimových kalhotách.

Produkt Dámská crossbody kabelka BELLA VERA "LAMB" lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 22 x 17 x 9, barevné provedení je béžová, tmavomodrá, vínová, materiál je Pravá kůže.

Tento produkt naleznete ve skupině Crossbody kabelky, patří pod značku Dajana Rodriguez, ve velikosti 22 x 17 x 9, barevné provedení je béžová, tmavomodrá, vínová, materiálové složení Pravá kůže.

Produkt Dámská crossbody kabelka BELLA VERA "LAMB" patří do skupiny produktů Dámské společenské kabelky od značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 22 x 17 x 9, barevná varianta je béžová, tmavomodrá, vínová, materiálové složení Pravá kůže.

Dámská crossbody kabelka BELLA VERA "LAMB" - parametry produktu

BarvaTmavomodrá/Béžová/Vínová
VelikostTmavomodrá/Béžová/Vínová
MateriálPravá kůže
KategorieKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Dámské společenské kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost22 x 17 x 9
Barvabéžová, tmavomodrá, vínová
MateriálPravá kůže

Dámská crossbody kabelka BELLA VERA "LAMB" - historie ceny a dostupnosti

Dámská crossbody kabelka BELLA VERA "LAMB" - další zajímavé produkty

Dámská crossbody kabelka BELLA VERA "LAMB" - jak nakoupit nejvýhodnější?