Dámská crossbody kabelka Bella Iris

Dámská crossbody kabelka Bella Iris "KRÁLOVSKÁ MODRÁ"

Dámská crossbody kabelka Bella Iris

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 250 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská crossbody kabelka Bella Iris "KRÁLOVSKÁ MODRÁ" - popis produktu

Bella je rozkošná crossbody kabelka, která se hodí jak na běžné nošení, tak i na společenské události.Pro mladé trendy dívky i pro dámy s vlastním stylem. Koktejl svěžích barev a čisté linie jsou klasikou, ve které si každá žena dokáže najít zalíbení. Název inspirovaný bohyní duhy Iris dokonale vystihuje barevnost a styl této kolekce. Královská modrá, bílá, žlutá a zlatá barva dohromady vytvářejí neuvěřitelně luxusní a okouzlující provedení oblíbeného modelu Bella. 

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 22 x 17 x 9, barevné provedení je bílá, kráľovská modrá, materiál je Pravá kůže.

Produkt Dámská crossbody kabelka Bella Iris "KRÁLOVSKÁ MODRÁ" lze nalézt mezi produkty ve skupině Crossbody kabelky, patří pod značku Dajana Rodriguez, ve velikosti 22 x 17 x 9, barevné provedení je bílá, kráľovská modrá, materiálové složení Pravá kůže.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské společenské kabelky od značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 22 x 17 x 9, barevná varianta je bílá, kráľovská modrá, materiálové složení Pravá kůže.

Dámská crossbody kabelka Bella Iris "KRÁLOVSKÁ MODRÁ" - parametry produktu

BarvaKrálovská modrá/Bílá
VelikostKrálovská modrá/Bílá
MateriálPravá kůže
KategorieKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Dámské společenské kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost22 x 17 x 9
Barvabílá, kráľovská modrá
MateriálPravá kůže

Dámská crossbody kabelka Bella Iris "KRÁLOVSKÁ MODRÁ" - historie ceny a dostupnosti

Dámská crossbody kabelka Bella Iris "KRÁLOVSKÁ MODRÁ" - další zajímavé produkty

Dámská crossbody kabelka Bella Iris "KRÁLOVSKÁ MODRÁ" - jak nakoupit nejvýhodnější?