Dámská bunda Silvini Asprino WJ2113 lime

Dámská bunda Silvini Asprino WJ2113 lime

Dámská bunda Silvini Asprino WJ2113 lime

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 926 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská bunda Silvini Asprino WJ2113 lime - popis produktu

Dámská bunda Silvini Asprino WJ2113 lime Aspirino je dámská skialpová bunda s kapucí, kombinující materiály PrimaLoft® Silver 40g a Softshell w-proof light na předním díle. Zbývající části bundy jsou vyrobeny z pružného a větruodolného materiálu QuatroFLEX. Bunda má úzký střih, anatomicky tvarované rukávy, pružnou vsadku u krku a dvě přední zipové kapsy na pásy, které jsou umístěny výš, aby byly dobře přístupné i s nasazeným batohem. Kapuce není odnímatelná. Aspirino je prodyšná bunda vhodná jako svrchní vrstva pro jakkákoliv skialpová dobrodružství. Vlastnosti: větruodolnost voděodolnost zateplení prodyšnost slim fit Materiál: YKK softshell W-proof light primaloft Technický popis: reflexní prvky dlouhý hlavní zip dvě boční kapsy na zip anatomicky tvarované kvalitní kostěný zip Bundy » Sportovní bundy » Dámská bunda Silvini Asprino WJ2113 lime

Produkt Dámská bunda Silvini Asprino WJ2113 lime patří do skupiny produktů Dámské bundy, patří značce Silvini, velikost odpovídá označení 2XL.

Dámská bunda Silvini Asprino WJ2113 lime - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieBundy, Dámské bundy
ZnačkaSilvini
Velikost2XL

Dámská bunda Silvini Asprino WJ2113 lime - historie ceny a dostupnosti

Dámská bunda Silvini Asprino WJ2113 lime - další zajímavé produkty

Dámská bunda Silvini Asprino WJ2113 lime - jak nakoupit nejvýhodnější?