Dámská běžecká sukně Kilpi TITICACA-W růžová

Dámská běžecká sukně Kilpi TITICACA-W růžová

Dámská běžecká sukně Kilpi TITICACA-W růžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská běžecká sukně Kilpi TITICACA-W růžová - popis produktu

Dámská běžecká sukně Kilpi TITICACA-W růžová Kilpi TITICACA-W je dámská sportovní sukně vhodná na běh, fitness nebo jiné sportovní aktivity. Oceníte ji zejména v horkém létě. Konstrukce sukně 2 v 1 s vnitřními kalhotkami neomezuje v pohybu a navíc vypadá elegantně. Materiál OPTI-DRY je velmi lehký, vzdušný a rychleschnoucí. Vnitřní šortky v délce pod zadek jsou přiléhavé, šité plochými švy a jsou vybaveny dvěma praktickými kapsičkami. Lem pasu je dostatečně široký aby netlačil a ukrývá kapsičku na klíče nebo peníze. Sukně TITICACA-W je v nabídce v několika barvách.Vlastnosti produktu Pohlaví: Ženy Sport: BĚH, FITNESS Složení: 88% POLYESTER 12% ELASTANE, 90% POLYESTER 10% ELASTANE Povrch tkaniny: Rychleschnoucí, UPF Střih: Slim Švy: Dvojité, Ploché švy Kapsy: Boční kapsa Vnitřní kapsy: 1 vnitřní kapsa Pás: Elastický lem Ostatní: Reflexní prvky, Vnitřní kraťasy Kraťasy a sukně » Sukně, šaty » Dámská běžecká sukně Kilpi TITICACA-W růžová

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské šaty, patří značce Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Produkt Dámská běžecká sukně Kilpi TITICACA-W růžová lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské sukně od značky Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Dámská běžecká sukně Kilpi TITICACA-W růžová - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieSukně, Dámské šaty, Dámské sukně
ZnačkaKilpi
Velikost46

Dámská běžecká sukně Kilpi TITICACA-W růžová - historie ceny a dostupnosti

Dámská běžecká sukně Kilpi TITICACA-W růžová - další zajímavé produkty

Dámská běžecká sukně Kilpi TITICACA-W růžová - jak nakoupit nejvýhodnější?