Ctnet optický patch kabel LC-LC 9/125 OS2

Ctnet optický patch kabel LC-LC 9/125 OS2

Ctnet optický patch kabel LC-LC 9/125 OS2

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ctnet optický patch kabel LC-LC 9/125 OS2 - popis produktu

Optický kabel Ctnet optický patch kabel LC-LC 9/125 OS2:Optický kabel Ctnet optický patch kabel LC-LC 9/125 OS2 je navrhnutý tak, aby přenášel velká množství dat na různé vzdálenosti při zásadně vyšších rychlostech přenosu. Je vybaven optickými konektory a připraven ihned začít pracovat s velkými daty bez skládání kabelu. Na rozdíl od metalických kabelů nemůže být vlákno ovlivněno elektromagnetickým zářením. Rozhodující vlastnosti Ctnet optický patch kabel LC-LC 9/125 OS2 Díky nevodivým materiálům je odolný vůči elektromagnetickému rušení Speciální optické vlákno s větší přeností a nízkým rozptylem Mnohem vyšší datový tok, než v metalickém kabelu Kabel je připraven k zapojení, žádná práce navíc. Náročný odposlech dat oproti metalickému kabelu Rychlý přenos dat - optický kabel Ctnet optický patch kabel LC-LC 9/125 OS2 V odborné veřejnosti se tento typ optického kabelu nazývá patchcord - neboli na obou stranách konektory zakončený optický kabel. Patchcordy propojují zařízení a aktivní prvky na optické trase. Optický kabel neboli patchcord Ctnet optický patch kabel LC-LC 9/125 OS2 je optimálním řešením pro firmy, které stahují velké množství dat a každá sekunda je důležitá. Tento optický kabel je připraven tak, aby se pouze vybalil a zapojil.

Produkt Ctnet optický patch kabel LC-LC 9/125 OS2 patří do skupiny produktů Kabely bez konektorů, je v nabídce značky CTnet, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Patch kabely, patří pod značku CTnet v nabídce e-shopu Alza.cz.

Ctnet optický patch kabel LC-LC 9/125 OS2 - parametry produktu

Ctnet optický patch kabel LC-LC 9/125 OS2 - historie ceny a dostupnosti

Ctnet optický patch kabel LC-LC 9/125 OS2 - další zajímavé produkty

Ctnet optický patch kabel LC-LC 9/125 OS2 - jak nakoupit nejvýhodnější?