CRV SHELDON HV Kalhoty pracovní do pasu žlutá  48

CRV SHELDON HV Kalhoty pracovní do pasu žlutá 48

CRV SHELDON HV Kalhoty pracovní do pasu žlutá  48

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CRV SHELDON HV Kalhoty pracovní do pasu žlutá 48 - popis produktu

Pánské pracovní HI-VIS kalhoty SHELDON jsou navrženy s ohledem na vaši bezpečnost, pohodlí a praktičnost na pracovišti. Tyto kalhoty nejenže zvýrazní vaši viditelnost, ale také vám poskytnou všechny potřebné funkce pro efektivní práci. Vlastnosti produktu: Praktický pružný pas: Kalhoty mají pružný pas, který zajistí pohodlné a bezpečné nošení po celý den. Multifunkční kapsy: Kalhoty jsou vybaveny multifunkčními kapsami, které vám umožní snadno uložit nástroje a další potřeby. Zesílení kolenních kapes: Kalhoty mají zesílení kolenních kapes z materiálu Oxford 600D, což vám umožní vkládat ochranné nákolenky a chránit kolena před opotřebením. Trojité prošití: Odolné trojité prošití nohavic a sedu zvyšuje odolnost kalhot a zaručuje jejich dlouhou životnost. Reflexní pruhy: Dvě tištěné reflexní segmentované 7 cm pruhy na spodní části nohavic zvyšují vaši viditelnost za různých světelných podmínek. Nastavitelná délka nohavic: Délka nohavic je nastavitelná, což vám umožní přizpůsobit kalhoty vašim potřebám. Materiál: Vrchní materiál: 65 % polyester, 35 % bavlna, 270 g/m², Svrchní zesílená vrstva: 100 % polyester, OXFORD Norma: EN ISO 20471 (Třída: 2) Barva: Reflexní žlutá       Pánské pracovní HI-VIS kalhoty s pružným pasem a multifunkčními kapsami

Produkt CRV SHELDON HV Kalhoty pracovní do pasu žlutá 48 patří do skupiny produktů Pánské kalhoty, je v nabídce značky CRV, velikost odpovídá označení 48, barevné provedení je žlutá v nabídce e-shopu Inzep.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Pracovní oděvy, je v nabídce značky CRV, ve velikosti 48, v barvě žlutá v nabídce e-shopu Inzep.cz.

CRV SHELDON HV Kalhoty pracovní do pasu žlutá 48 - parametry produktu

Hmotnost0,92 kg
Velikost oděvu48
Barvažlutá
Velikost48
Druh oblečeníkalhoty
KategorieKalhoty, Pánské kalhoty, Pracovní oděvy
ZnačkaCRV
Velikost48
Barvažlutá
E-shopInzep.cz

CRV SHELDON HV Kalhoty pracovní do pasu žlutá 48 - historie ceny a dostupnosti

CRV SHELDON HV Kalhoty pracovní do pasu žlutá 48 - další zajímavé produkty

CRV SHELDON HV Kalhoty pracovní do pasu žlutá 48 - jak nakoupit nejvýhodnější?