Comfort Travel Mat Night Birds 1.5mm #6046822

Comfort Travel Mat Night Birds 1.5mm #6046822

Comfort Travel Mat Night Birds 1.5mm #6046822

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Comfort Travel Mat Night Birds 1.5mm - popis produktu

Jogamatka Comfort Travel Mat Night Birds 1.5mm:Pokud se chystáte cvičit jógu, neměli byste zapomenout na pořízení kvalitní jogamatky do své výbavy. Jogamatka Karma Passion poskytuje pevný a stabilní povrch pro rozmanité cvičební metody, jako je jóga a fitness, dále je také skvělou volbou k meditaci. Pro udržení čistoty je velkou výhodou, že podložka je omyvatelná. K výrobě jogamatky slouží guma a její tloušťka činí 0,15 cm. Rozměry jogamatky Karma Passion jsou 183 × 61 cm (dך). Má hmotnost 1,8 kg. Kromě této podložky na jógu se v balení nachází i popruh. Klíčové přednosti produktu Comfort Travel Mat Night Birds 1.5mm Jogamatka Karma Passion patří do základní výbavy pro cvičení jógy Hodí se pro jógu, ale i pilates nebo na domácí posilování Tloušťka podložky činí 0,15 cm Lze ji umýt vodou v případě zašpinění Ke zhotovení podložky na jógu byl použitý kvalitní materiál, jakým je guma Jogamatka má rozměry 183 cm × 61 cm (dך) Její hmotnost odpovídá 1,8 kg Kromě jogamatky Karma Passion v balení nechybí také popruh

Produkt Comfort Travel Mat Night Birds 1.5mm #6046822 patří do skupiny produktů Podložky na cvičení, patří pod značku Karma Passion, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Comfort Travel Mat Night Birds 1.5mm - parametry produktu

Comfort Travel Mat Night Birds 1.5mm - historie ceny a dostupnosti

Comfort Travel Mat Night Birds 1.5mm - další zajímavé produkty

Comfort Travel Mat Night Birds 1.5mm - jak nakoupit nejvýhodnější?