CharakteristikaNa jedné straně lahodně jemná chuť jahod, na straně druhé štiplavost čerstvého pepře. Na první pohled dvě vzájemně odlišné suroviny, které však spojuje maximální svěžest. Nechte si rozproudit krev v žilách tímto smyslným zážitkem. | Čokoláda je vyráběna
Stejná filozofie pomáhat těm, kteří si to skutečně zaslouží, stejné férové postupy s co největším důrazem na kvalitu a stejná vášeň pro ty nejlepší chutě dálek nás svedly dohromady s čokoládovnou Herůfek, se kterou vám přinášíme dokonalou chuť kakaových bobů z
Zaručujeme vám, že vaše snídaňové kaše a palačinky už nikdy nebudou stejné! Navíc je skvělé na vaření třeba ke kuřecímu masu - přenese vás tak okamžitě na asijské tržiště, kde se klasické kuřecí satay na špejli konzumuje právě se slaďoučkými arašídy. | Naše
Vychutnejte si geniální kombinaci ořechového másla a červeného Kampotského pepře. Základ z kešu ořechů jsme ve spolupráci s Barenuts doplnili o čokoládu získávanou z organických kakaových bobů. K ní je přidáván červený pepř z Kampotu, který je ostrý, ale zároveň
Získávat plodiny vypěstované na druhém konci světa a vytvářet jejich spojením zcela unikátní produkty. I taková je naše mise, na které jsme se spojili s Barenuts a společně vytvořili lahodné pistáciové máslo ochucené lyofilizovanými malinami a jedinečným červeným pepřem
Vzít pro Kambodžu tolik typickou chuť exotického manga a spojit ji s mandlovým ořechovým máslem a vše prolnout ovocně palčivou chutí červeného pepře? Některé nápady mohou znít trochu bláznivě, ovšem výsledek je přímo strhující. Přesně takové je i toto máslo, které
Spojení té nejlepší čokolády s královskými mandlemi a jahodami se zdá jako naprosto dokonalá kombinace, které již nic nechybí. My jsme si však do unikátního ořechového másla od českých výrobců Barenuts dovolili přidat svou trošku v podobě červených pepřových
A co k ořechům přidat ještě víc ořechů? Přesně takový nápad jsme dostali, když jsme s Barenuts vymýšleli nová delikátní másla s Kampotským pepřem. Vzniklo tak kešu máslo a bílou čokoládou, do kterého jsme zakomponovali jemnou chuť organického kokosu. | Toto máslo je
Kombinovat pepř s ořechy? Možná to zní jako nesmysl, jenže až ochutnáte naše ořechová másla okořeněná červeným pepřem z Kampotu, zjistíte, že tato kombinace je skvělá. Vlastně až geniální. Základ z kešu ořechů jsme ve spolupráci s Barenuts doplnili o čokoládu
Mléčnou čokoládu ochutnal snad každý, ovšem mléčnou čokoládu s pepřem jen málokdo. My jsme se rozhodli tento experiment zkusit a výsledek dopadl nad očekávání dobře. 20 gramů toho nejlepšího červeného pepře z Kampotu na 50 gramů vybrané čokolády vytváří kombinaci,
Jemná jako mořský vánek a palčivá jako pohlazení od sluneční paprsků. Nechte bílou čokoládu, kterou jsme vytvořili ve spolupráci s čokoládovnou Herůfek, aby vás zavedla do dálných krajin, kde se pod slunečními paprsky pohupují kakaové boby a suší utržená pepřová