Nejčastější značky, které mají v nabídce tyto produkty zahrnují FEXI, Manu cafe, Dekoria, Vital Country, MyProtein, MyShirt, NUTREND, GRIZLY, Amix Nutrition, Protein & Co., Lifelike, Funcakes, Protein & Co., Mobercas, Protein&Co., Manu tea, Clap Tzu, GymBeam, Neo Nutrition, ČistéOblečení, KetoMix, Kompava, 3Pagen, Mixit alebo Extrifit. Všechny značky
Hořká čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda o obsahu 53,8% kakaa. Tyto čokoládové kousky jsou určeny k tání a mají vyváženou hořkou kakaovou chuť, která je ideální pro výrobu bonbonů nebo čokolády. Jsou také perfektní na polevu cupcakes nebo
Mléčná čokoláda Callebaut je prémiová belgická čokoláda s obsahem 33,6% kakaa. Tato čokoláda má vyváženou mléčnou, kakaovou a karamelovou chuť. Čokoláda je navržena tak, aby se lehce topila, což ti umožní vytvářet hladké a lesklé polevy. Tyto čokoládové kousky jsou
Callebaut karamelová čokoláda - Gold 2,5 kg | Karamelová čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideální viskozitou, má lahodnou krémovou a karamelovou chuť. Je vhodná pro výrobu pralinek, krémů do makróniek, jedlých ozdob, dekorací, potahování dortů a dezertů,
Callebaut Čokoládová pěna - mléčná 800 g | Instantní čokoládová prášková směs pro přípravu lahodné čokoládové mousse. Obsahuje přes 50% čokolády Callebaut a má sladkou, krémovou chuť. | Postup | Smíchejte práškovou směs 800 g s 1000 ml studeného mléka. Šlehejte po
Hořká čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideální viskozitou, má lahodnou a krémovou chuť. Je vhodná pro výrobu pralinek, krémů do makróniek, jedlých ozdob, dekorací, potahování dortů a dezertů, zdobení košíčků, muffiny nebo při výrobě cake pops. Je
Bílá čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideální viskozitou, má lahodnou a krémovou chuť. Je vhodná pro výrobu pralinek, krémů do makróniek, jedlých ozdob, dekorací, potahování dortů a dezertů, zdobení košíčků, muffiny nebo při výrobě cake pops. Je
Mléčná čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideální viskozitou, má lahodnou a krémovou chuť. Je vhodná pro výrobu pralinek, krémů do makróniek, jedlých ozdob, dekorací, potahování dortů a dezertů, zdobení košíčků, muffiny nebo při výrobě cake pops. Je
Mléčná čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideální viskozitou, má lahodnou a krémovou chuť. Je vhodná pro výrobu pralinek, krémů do makróniek, jedlých ozdob, dekorací, potahování dortů a dezertů, zdobení košíčků, muffiny nebo při výrobě cake pops. Je
Bílá čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideální viskozitou, má lahodnou a krémovou chuť. Je vhodná pro výrobu pralinek, krémů do makróniek, jedlých ozdob, dekorací, potahování dortů a dezertů, zdobení košíčků, muffiny nebo při výrobě cake pops. Je
Tato růžová čokoláda je výjimečná, zrodila se z rubínových kakaových bobů, neobsahuje žádná přidaná barviva ani ovocné příchutě. Její jedinečná barva a chuť vám umožní vytvářet unikátní kombinace a nacházet nové nápady na cukroví, sladké pečivo a
| Polevou z hořké čokolády dodáte lahodnou chuť palačinkám, zmrzlinám, donuts, milkshakes a dalším sladkým zákuskem. Je možné ji podávat za tepla i studena. Topping je dodáván v praktické tubě, která umožňuje jednoduché dekorování. | Tip | Polevou je možné naplnit