Nejnižší cena za posledních 45 dní: 89 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
thajská kari pasta panang
Panang kari, známe v Thajsku jako kaeng panang, je jedním z nejúchvatnějších thajských kari, které přitahuje gurmány z celého světa. Na rozdíl od zeleného nebo červeného kari, které mají intenzivnější chuť, Panang kari nabízí jemnou a příjemně sladkou chuť. Přestože je méně pikantní než massaman kari (nejméně ostré z thajských kari), jeho chuť je obohacena o příjemný ostrý nádech.
uvařte si thajské panang kariNa pánvi rozehřejte trochu oleje a osmahněte cibuli dozlatova. Přidejte Panang kari pastu a dobře promíchejte. Přidejte kuřecí kousky a smažte je, dokud nezezlátnou ze všech stran. Přilijte kokosové mléko a přiveďte směs k varu. Snižte teplotu a nechte vařit 10 minut, aby se kuřecí maso propeklo v omáčce.
Přidejte nakrájenou papriku, mrkev a hrášek. Vařte dalších 5-7 minut, dokud zelenina nezměkne, ale stále zůstane křupavá. Přidejte rybí omáčku, cukr, sůl a pepř podle chuti. Promíchejte a vařte ještě 2 minuty. Hotové kuřecí curry podávejte s rýží nebo thajskými nudlemi. Ozdobte čerstvým koriandrem nebo petrželkou.
SloženíSušené červené chilli 27%, citronová tráva, šalotka, česnek, sůl, kůra z kafírové limetky, galangal, kmín, koriandr.
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 512 kJ / 123 kcal |
Tuky | 6,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,5 g |
Sacharidy | 11,0 g |
z toho cukry | 6,9 g |
Bílkoviny | 3,4 g |
Sùl | 14,2 g |
Chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření uchovávejte výrobek v chladničce.
Země původuThajsko
Produkt Cock Brand Thajská Kari pasta Panang 400g je označen EAN kódem 849090019246.
Vlastnosti | Bez lepku |
Kategorie | Čočka, Omáčka, Dochucovadla |
EAN | 849090019246 |
thajská kari pasta panang | Panang kari, známe v Thajsku jako kaeng panang, je jedním z nejúchvatnějších thajských kari, které přitahuje gurmány z celého světa. Na rozdíl od zeleného nebo červeného kari, které mají intenzivnější chuť, Panang kari nabízí jemnou a příjemně
thajská kari pasta massaman | Massaman kari je jemné, pikantní a lehce nasládlé kari s podtóny voňavého koření, jako je kmín, kardamom a skořice. Nejčastěji se využívá k přípravě pokrmů vycházejících z asijských receptur. Hodí se k rybám, rýži i zelenině. Massaman kari
thajská kari pasta červená | Nejuniverzálnější z kari past je červená kari pasta která, se nachází v široké škále jídel, od thajského červeného kari s kuřecím masem až po pečeného lososa v thajské červené kari omáčce. Oba tyto recepty obsahují kokosové mléko a kari
thajská kari pasta zelená | Zelená kari pasta je kombinací šalotky, koriandru, kmínu, česneku, citronové trávy, galangy a zeleného chilli. Zelená kari pasta je více pálivá než červená kari pasta. Používá se při tradiční thajské přípravě hovězího, kuřecího a rybího
thajská kari pasta žlutá | Žlutá kari pasta má jemnou, trochu nasládlou chuť. Kromě kurkumy se v kari nachází, skořice, kmín, muškátový květ, citronová tráva, galanga, semínka koriandru, česnek a šalotka. Pasta se často kombinuje s kokosovým mlékem a používá se při
COCK Kari pasta zelená 1000 g | | Kari pasta zelená je vhodná k dochucení asijských pokrmů. | | Složení: zelené chilli papriky 33 %, citronová tráva, česnek, šalotka, sůl, galanga, koření, koření koriandrové semínko, kmín | | Země původu: Thajsko | Kari pasta zelená je vhodná
COCK Kari pasta červená 50 g | | Kari pasta červená je vhodná k dochucení asijských pokrmů. | | Složení: červené chilli papriky 23 %, citronová tráva, česnek, šalotka, sůl, galanga, koření, koření koriandrové semínko, kmín | | Země původu: Thajsko | Kari pasta červená je
COCK Kari pasta žlutá 1000 g | | Kari pasta žlutá je vhodná k dochucení asijských pokrmů. | | Složení: červené chilli papriky 20 %, citronová tráva, česnek, šalotka, sůl, galanga, koření, kurkuma, koření, koriandrové semínko, kmín, skořice, muškátový květ | | Země původu:
tamarind pasta bez semínek | Tamarindová pasta bez semínek je nezbytnou součástí mnoha receptů, zejména v thajské, indické a latinskoamerické kuchyni. Tato pasta je vyrobena z pečlivě vybraných plodů tamarindu, ze kterých byla odstraněna všechna semena, čímž je výsledný
Tapioca perly | Tapioka = strouhaný kořen Manioku. Maniok se hojně pěstuje v tropických oblastech. Jeho kořeny tvoří hlízy, které svým vzhledem připomínají známé batáty. I proto se mu také přezdívá sladké brambory. A právě z hlíz se získává škrob, který se slisuje do