CLINIQUE - Clinique For Men Maximum Hydrator - Hydratační krém

CLINIQUE - Clinique For Men Maximum Hydrator - Hydratační krém

CLINIQUE - Clinique For Men Maximum Hydrator - Hydratační krém

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 090 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CLINIQUE - Clinique For Men Maximum Hydrator - Hydratační krém - popis produktu

Maximum Hydrator 72H Auto-Replenishing Hydrator je pokročilý přípravek pro muže s osvěžujícími účinky.Okamžitě dodává pleti potřebnou hydrataci, takže je schopna se sama hydratovat po dobu 72 hodin, a to i po umytí obličeje.Technologie autoregenerace obohacená o aktivovanou vodu z aloe vera pomáhá pokožce vytvářet vlastní zásoby vody pro maximální hydrataci.Technologie autoregenerace obohacená o aktivovanou vodu z aloe vera pomáhá pokožce vytvářet vlastní zásoby vody a zajišťuje optimální úroveň hydratace.KLÍČOVÉ SLOŽKY:- Aloe máslo (extrakt z listů aloe s kokosovým olejem): obnovuje lipidy potřebné k hydrataci pokožky.- Kyselina hyaluronová: pomáhá udržovat pevnost a komfort pleti. Přípravek neobsahuje olej, je svěží a lehký.

Produkt CLINIQUE - Clinique For Men Maximum Hydrator - Hydratační krém patří do skupiny produktů Pleťové krémy, je v nabídce značky Clinique v nabídce e-shopu SEPHORA.cz.

CLINIQUE - Clinique For Men Maximum Hydrator - Hydratační krém - parametry produktu

CLINIQUE - Clinique For Men Maximum Hydrator - Hydratační krém - historie ceny a dostupnosti

CLINIQUE - Clinique For Men Maximum Hydrator - Hydratační krém - další zajímavé produkty

CLINIQUE - Clinique For Men Maximum Hydrator - Hydratační krém - jak nakoupit nejvýhodnější?