Čistička vzduchu, ventilátor a topení Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09

Čistička vzduchu, ventilátor a topení Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09

Čistička vzduchu, ventilátor a topení Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 18 390 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Čistička vzduchu, ventilátor a topení Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09 - popis produktu

Nejnovější čistička vzduchu nepřetržitě detekuje a ničí formaldehydKombinuje přesný senzor formaldehydu v pevné fázi s jedinečným katalytickým filtrem, který nepřetržitě ničí formaldehyd. Filtry třídy HEPA H13 a filtry s aktivním uhlím také zachycují prach, alergeny, plyny a další ultrajemné znečišťující látky. Dyson čističky vzduchu mají výkonnou technologii Air Multiplier™ pro vyčištění celé místnosti. Detekují a informují, automatickyIntegrované senzory neustále vzduch analyzují, zatímco náš jedinečný algoritmus kontroluje data každou sekundu. Diagnostikuje znečišťující látky na molekulární úrovni a zobrazuje aktuální výsledky na LCD displeji. Zachycuje plyny a ultrajemné částiceHEPA filtr zachytí 99,97 % částic o velikosti 0,3 mikronu. Karbonová vrstva také odstraňuje pachy a plyny včetně VOC. Nepřetržitě likviduje formaldehydKatalytický filtr Dyson nepřetržitě zachycuje a rozkládá molekuly formaldehydu na vodu a CO2. A není potřeba jej nikdy měnit. Čistí vzduch v celé místnostiČističky Dyson mají technologii Air Multiplier™. Generují cirkulační energii, která do spotřebiče nasává i vzdálené znečišťující látky a distribuuje vyčištěný vzduch do celé místnosti. Plně utěsněná dle standardu HEPA H13V našich nejnovějších čističkách vzduchu to není jen filtr, který splňuje standard HEPA H13, ale celý spotřebič. Takže, co se dostane dovnitř, uvnitř také zůstane. Přesně detekuje a likviduje formaldehydNaše nejnovější čističky vzduchu používají polovodičový senzor k detekci molekul formaldehydu, které jsou 500krát menší než 0,1 mikronu. S touto přesností je detekují po celou dobu životnosti spotřebiče. Osvěží vás, kdykoli potřebujeteV teplejším počasí vás osvěží silný proud vyčištěného vzduchu. Osvěží vás, kdykoli potřebujeteV teplejším počasí vás osvěží silný proud vyčištěného vzduchu. Zahřívá v ziměDíky projekci s velkým dosahem rychle a rovnoměrně vytopí celou místnost. Ovládání mobilní aplikacíOvládejte a sledujte kvalitu vzduchu odkudkoli pomocí aplikace Dyson Link. Osciluje až do 350 °Nastavitelná oscilace pomáhá distribuovat vyčištěný vzduch po celé místnosti. Č Noční režimPro lehké spaní. Monitoruje a čistí pomocí nejtišších nastavení spolu se ztlumeným displejem. Snadná výměna filtruVýměna filtru je rychlá a snadná. S automatickým upozorněním na životnost filtru na LCD obrazovce nebo v aplikaci Dyson Link. Dálkové ovládáníMagneticky se úhledně přichytí na vrchní část spotřebiče.

Tento produkt se nachází v kategorii Zvlhčovače vzduchu od značky Dyson.

Produkt Čistička vzduchu, ventilátor a topení Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09 lze nalézt mezi produkty ve skupině Čističky vzduchu, vyrábí jej značka Dyson.

Čistička vzduchu, ventilátor a topení Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09 - parametry produktu

Čistička vzduchu, ventilátor a topení Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09 - historie ceny a dostupnosti

Čistička vzduchu, ventilátor a topení Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09 - další zajímavé produkty

Čistička vzduchu, ventilátor a topení Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09 - jak nakoupit nejvýhodnější?