Čisticí silikonové rukavice Wenko #4803038

Čisticí silikonové rukavice Wenko #4803038

Čisticí silikonové rukavice Wenko #4803038

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Čisticí silikonové rukavice Wenko - popis produktu

Každodenní úklid a mytí nádobí vyžaduje rukavice, houbičky a kartáčky. Čisticí silikonové rukavice Wenko zastanou vše zmíněné. Jsou skvělým pomocníkem, který nejen, že nádobí umyje dočista, ale zároveň ochrání vaše ruce před agresivními mycími prostředky. Rukavice mají na vnitřní straně dlaní a prstů silikonové štětiny, které jsou při mytí velmi účinné. Umyjete s nimi velmi pohodlně nádobí, očistíte zeleninu a ovoce, vodovodní baterie, dřez, vanu, okna, auto apod. Jsou univerzální a ideální do každé domácnosti. Jejich údržba je snadná a velmi hygienická, protože je můžete jednoduše vložit do myčky. Integrované očko slouží k pohodlnému zavěšení. Materiál: kvalitní silikon. Rozměry: 15,5 x 1,5 x 33 cm. Čisticí silikonové rukavice Wenko Zastanou práci houbiček a kartáčků Účinně vyčistí cokoliv Chrání ruce před mycími prostředky Univerzální použití v celé domácnosti Údržba: vhodné do myčky Očko k zavěšení

Produkt Čisticí silikonové rukavice Wenko #4803038 patří do skupiny produktů Mytí nádobí, patří značce Wenko.

Tento produkt naleznete ve skupině Hygienické potřeby od značky Wenko.

Produkt Čisticí silikonové rukavice Wenko #4803038 patří do skupiny produktů Houbičky na nádobí, je v nabídce značky Wenko.

Čisticí silikonové rukavice Wenko - parametry produktu

Čisticí silikonové rukavice Wenko - historie ceny a dostupnosti

Čisticí silikonové rukavice Wenko - další zajímavé produkty

Čisticí silikonové rukavice Wenko - jak nakoupit nejvýhodnější?