Čistič skleněných povrchů a zrcadel #4842668

Čistič skleněných povrchů a zrcadel #4842668

Čistič skleněných povrchů a zrcadel #4842668

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 129 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Čistič skleněných povrchů a zrcadel - popis produktu

Čistič skleněných povrchů a zrcadel, který nezanechává šmouhy, máte právě před sebou. Efektivně a přitom šetrně čistí okna, zrcadla, sklokeramické varné desky, dekorativní sklo a jiné skleněné plochy. Přípravek neobsahuje žádné chemické látky, jakými jsou např. parabeny, formaldehyd, sulfáty, umělá barviva a další. Garantuje podíl čistě přírodních složek v 99,72 %. Rafinovaný biosurfaktin z řepky odstraňuje nečistoty velmi důkladně a zároveň působí antibakteriálně. Výrobce používá tuto složku jako první na světě a díky tomu je složení prostředku unikátní. Mezi další složky patří glycerin, který leští, vyhlazuje rýhy a chrání sklo i zrcadla před zamlžováním. Přidaný olej z citrónové kůry celkově přispívá k efektivnímu odstranění všech druhů nečistot. Objem 500 ml. Materiál balení: HDPE lahev.Doléhají-li na vás předsudky o ekologických prostředcích a jejich účinnosti, můžete veškeré obavy hodit za hlavu. Tento prostředek je výjimečný svým složením i schopností a to, co slibuje, také plní.   Zárukou kvality je certifikace Natural Detergent made with Organic od EcoCertu, která není zdaleka tak běžná ani u top ekologických pracích prostředků.• Šetrný k lidem i přírodě• Unikátní složení - obsah přírodních složek činí 99,72 %• Neobsahuje chemické látky• Maximální účinnost• Uznávaný certifikát “Natural Detergent Made with Organic” z Ecocertu a Vegan SocietyPoužití:Přípravek nastříkejte na čištěný povrch, nechte působit několik desítek vteřin a poté setřete do sucha hadříkem.Složení:< 5 % neiontových surfaktinů (povrchově aktivní látky na bázi cukru), aniontové surfaktiny na bázi kokosového oleje a řepkového oleje, přírodní olej z citronové kůry, demineralizovaná voda, alkohol získaný fermentací rostlinného škrobu, denaturační činidlo, glycerin.

Produkt Čistič skleněných povrchů a zrcadel #4842668 lze nalézt mezi produkty ve skupině Eko drogerie, patří pod značku OnlyEco.

Čistič skleněných povrchů a zrcadel - parametry produktu

Čistič skleněných povrchů a zrcadel - historie ceny a dostupnosti

Čistič skleněných povrchů a zrcadel - další zajímavé produkty

Čistič skleněných povrchů a zrcadel - jak nakoupit nejvýhodnější?