Circle Empires [Steam]

Circle Empires [Steam]

Circle Empires [Steam]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Circle Empires [Steam] - popis produktu

Circle Empires zaručeně uhasí žízeň po staré dobré realtimové strategii. Hru pochopíš za minutu, ale podmaníš si ji až po hodinách návykové a bezprostřední zábavy. Circle Empires začali jako malý nezávislý projekt, který dozrál v plnohodnotnou hru se zcela propracovanou grafikou a spoustou nových prvků. Svět je v Circle Empires tvořen propojenými kruhy, které jsou plné kořisti k vyrabování a nepřátel k pokoření. Božskou rukou vedeš své malé království na cestě k moci. Lstivostí a promyšlenou strategií musíš zdolávat stále silnější protivníky a rozšiřovat své území. Herní svět je v každé nové hře jiný. A navíc… můžeš pěstovat dýně! Vlastnosti: Rychlá realtimová strategie plná rozsáhlých bitev Kruh za kruhem rozšiřuješ své království Jednotky sbírají zkušenosti a dosahují nové úrovně Procedurálně generované světy se vyznačují rozličnou flórou a faunou Více než 150 různých příšer, jednotek, staveb a surovin 18 různých velitelů, nejrůznější bonusy 12 nepřátelských bossů Skvostná pokladna, která se rozrůstá s každou bitvou Název vydavatele: Iceberg Interactive B.V. Název vývojáře Luminous Datum vydání: 08.08.2020 Pegi: 12 Žánr: Strategie Minimální požadavky: Operační systém: Microsoft Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 Procesor: 1,7GHz dual core Paměť: 3 GB RAM Grafická karta: Intel/AMD Integrated Graphics, 1GB VRAM Pevný disk: 1 GB volného místa DirectX: Verze 11 Jedná se o digitální verzi hry Circle Empires, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.Circle Empires © 2018 Luminous. Developed by Luminous. Licensed exclusively to and published by Iceberg Interactive B.V. Iceberg Interactive design and mark are registered trademarks of Iceberg Interactive B.V. Microsoft®, Windows® and DirectX® are registered trademarks of Microsoft Corporation. All other brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved. Made in Europe.

Produkt Circle Empires [Steam] patří do skupiny produktů GPS navigace, patří pod značku Iceberg Interactive v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

Circle Empires [Steam] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaIceberg Interactive
E-shopPlayGoSmart.cz

Circle Empires [Steam] - historie ceny a dostupnosti

Circle Empires [Steam] - další zajímavé produkty

Circle Empires [Steam] - jak nakoupit nejvýhodnější?