Chytrá LED žárovka Meross MSL120 s Wi-Fi (HomeKit)

Chytrá LED žárovka Meross MSL120 s Wi-Fi (HomeKit)

Chytrá LED žárovka Meross MSL120 s Wi-Fi (HomeKit)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 348 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Chytrá LED žárovka Meross MSL120 s Wi-Fi (HomeKit) - popis produktu

Chytrá LED žárovka Meross MSL120HK (HomeKit)Užijte si pohodlné dálkové ovládání osvětlení a vytvořte si jedinečnou atmosféru pro každou příležitost. Chytrá LED žárovka Meross MSL120 umožňuje libovolně nastavovat jas, teplotu barev a dokonce i barvu světla a je mimořádně energeticky úsporná. Můžete ji pohodlně ovládat na dálku pomocí aplikace Meross. Je také kompatibilní mimo jiné s Apple HomeKit, Amazon Alexa a Google Assistant, takže ji lze ovládat i hlasem.Dálkové ovládání osvětleníStalo se vám někdy, že jste před odchodem z domu zapomněli zhasnout světlo? Nyní už to není problém - žárovku můžete kdykoli zhasnout pomocí chytrého telefonu! Aplikace Meross vám umožní ovládat zařízení odkudkoli - v práci, v restauraci nebo dokonce na dovolené v zahraničí. Nyní máte vše potřebné na dosah ruky! Výrobek je také kompatibilní s Apple HomeKit, Samsung SmartThings, Amazon Alexa, Google Assistant a Line Clova.Chytrá domácnost přizpůsobená vašemu životnímu styluUž nemusíte sami zhasínat světlo, když odcházíte do práce, nebo ho zapínat, když se vracíte: chytrá žárovka Meross LED se vám přizpůsobí! Jak to funguje? Stačí nastavit správný časový plán. Zařiďte, aby se osvětlení automaticky zapnulo v 7:00, když vstáváte, a vypnulo v 8:00, když jdete do práce. Vracíte se obvykle domů kolem 17:00? Nastavte, aby se světlo rozsvítilo na uvítanou! Možnosti jsou téměř nekonečné.Vytvořte si doma tu správnou atmosféruVěděli jste, že barvou a intenzitou osvětlení můžeme podtrhnout charakter příležitosti a dokonce ovlivnit naši náladu? Meross vám umožní takové možnosti pohodlně využít! LED žárovka vám umožní zvolit jas a barevnou teplotu osvětlení, a dokonce i jeho barvu! Díky široké paletě barev RGB určitě najdete ten správný odstín, takže snadno vytvoříte dokonalou atmosféru pro romantickou večeři, filmový večer nebo domácí večírek!Jen několik slovNechce se vám vstávat z postele, abyste zhasli světlo? Máte při vaření plné ruce práce a potřebujete rozsvítit? Nyní už to není problém! LED žárovka Meross MSL120 je kompatibilní s hlasovými asistenty Siri, Google Assistant a Amazon Alexa, což znamená, že ji můžete pohodlně ovládat hlasem. Stačí vydat příslušný příkaz a sledovat, jak se světlo rozsvěcuje, zhasíná, rozjasňuje nebo modrá.Snadná instalace a energetická účinnostBuďte ekologičtí a zároveň úsporní. Žárovka spotřebovává velmi málo energie - ve srovnání s podobnými modely ušetří až 78,3 % energie. Snadno se instaluje a nastavuje a jediné, co potřebujete, je stávající připojení Wi-Fi ve vaší domácnosti - není třeba kupovat žádné další rozbočovače. S Merossem se můžete rozloučit s vysokými účty za elektřinu a ušetřit peníze!Součástí balení jeInteligentní LED žárovkaUživatelská příručkaVýrobceMerossModelMSL120HKVerzeEUVstup200-240 V ~50/60 HzJas810 lm, ekvivalent 60 WStmívatelnéAnoTeplota barevNastavitelná, 2700-6500KRGBAnoÚhel rozložení světla180°Pohotovostní výkon

Tento produkt se nachází v kategorii LED osvětlení od značky Meross, naleznete ho u prodejce SMDledzarovky.cz.

Produkt Chytrá LED žárovka Meross MSL120 s Wi-Fi (HomeKit) lze nalézt mezi produkty ve skupině Chytré žárovky, patří pod značku Meross, v nabídce prodejce SMDledzarovky.cz.

Chytrá LED žárovka Meross MSL120 s Wi-Fi (HomeKit) - parametry produktu

Chytrá LED žárovka Meross MSL120 s Wi-Fi (HomeKit) - historie ceny a dostupnosti

Chytrá LED žárovka Meross MSL120 s Wi-Fi (HomeKit) - další zajímavé produkty

Chytrá LED žárovka Meross MSL120 s Wi-Fi (HomeKit) - jak nakoupit nejvýhodnější?