Nejnižší cena za posledních 45 dní: 79 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Vařené partikly jsou stále nejpoužívanější návnadou i nástrahou. Můžeme je použít jako koncovou nástrahu, k přímému vnadění do praků nebo spombu. Díky speciálnímu způsobu výroby je můžeme plnit také do PVA sáčků a punčoch. Vařené partikly jsou stále nejpoužívanější návnadou i nástrahou. Můžeme je použít jako koncovou nástrahu, k přímému vnadění do praků nebo spombu. Díky speciálnímu způsobu výroby je můžeme plnit také do PVA sáčků a punčoch.
Vařené partikly jsou stále nejpoužívanější návnadou i nástrahou. Můžeme je použít jako koncovou nástrahu, k přímému vnadění do praků nebo spombu. Díky speciálnímu způsobu výroby je můžeme plnit také do PVA sáčků a punčoch. Vařené partikly jsou stále
Vařené partikly jsou stále nejpoužívanější návnadou i nástrahou. Můžeme je použít jako koncovou nástrahu, k přímému vnadění do praků nebo spombu. Díky speciálnímu způsobu výroby je můžeme plnit také do PVA sáčků a punčoch. Vařené partikly jsou stále
Vařené partikly jsou stále nejpoužívanější návnadou i nástrahou. Můžeme je použít jako koncovou nástrahu, k přímému vnadění do praků nebo spombu. Díky speciálnímu způsobu výroby je můžeme plnit také do PVA sáčků a punčoch. Vařené partikly jsou stále
Vařené partikly jsou stále nejpoužívanější návnadou i nástrahou. Můžeme je použít jako koncovou nástrahu, k přímému vnadění do praků nebo spombu. Díky speciálnímu způsobu výroby je můžeme plnit také do PVA sáčků a punčoch. Vařené partikly jsou stále
Vařené partikly jsou stále nejpoužívanější návnadou i nástrahou. Můžeme je použít jako koncovou nástrahu, k přímému vnadění do praků nebo spombu. Díky speciálnímu způsobu výroby je můžeme plnit také do PVA sáčků a punčoch. Vařené partikly jsou stále
Vařené partikly jsou stále nejpoužívanější návnadou i nástrahou. Můžeme je použít jako koncovou nástrahu, k přímému vnadění do praků nebo spombu. Díky speciálnímu způsobu výroby je můžeme plnit také do PVA sáčků a punčoch. Vařené partikly jsou stále
Vařené partikly jsou stále nejpoužívanější návnadou i nástrahou. Můžeme je použít jako koncovou nástrahu, k přímému vnadění do praků nebo spombu. Díky speciálnímu způsobu výroby je můžeme plnit také do PVA sáčků a punčoch. Vařené partikly jsou stále
Method partikl je směs vyrobená v různých příchutích vyrobená speciálně pro použití s method feeder krmítky. Method partikl je směs vyrobená v různých příchutích, speciálně pro použití s method feeder krmítky. | Optimální složení a vlhkost směsi po naplnění formičky a
Vařené partikly jsou stále nejpoužívanější návnadou i nástrahou. Můžeme je použít jako koncovou nástrahu, k přímému vnadění do praků nebo spombu. Díky speciálnímu způsobu výroby je můžeme plnit také do PVA sáčků a punčoch. Vařené partikly jsou stále
Method partikl je směs vyrobená v různých příchutích vyrobená speciálně pro použití s method feeder krmítky. Method partikl je směs vyrobená v různých příchutích, speciálně pro použití s method feeder krmítky. | Optimální složení a vlhkost směsi po naplnění formičky a
Method partikl je směs vyrobená v různých příchutích vyrobená speciálně pro použití s method feeder krmítky. Method partikl je směs vyrobená v různých příchutích, speciálně pro použití s method feeder krmítky. | Optimální složení a vlhkost směsi po naplnění formičky a
Method partikl je směs vyrobená v různých příchutích vyrobená speciálně pro použití s method feeder krmítky. Method partikl je směs vyrobená v různých příchutích, speciálně pro použití s method feeder krmítky. | Optimální složení a vlhkost směsi po naplnění formičky a
Method partikl je směs vyrobená v různých příchutích vyrobená speciálně pro použití s method feeder krmítky. Method partikl je směs vyrobená v různých příchutích, speciálně pro použití s method feeder krmítky. | Optimální složení a vlhkost směsi po naplnění formičky a
Method partikl je směs vyrobená v různých příchutích vyrobená speciálně pro použití s method feeder krmítky. Method partikl je směs vyrobená v různých příchutích, speciálně pro použití s method feeder krmítky. | Optimální složení a vlhkost směsi po naplnění formičky a
Method partikl je směs vyrobená v různých příchutích vyrobená speciálně pro použití s method feeder krmítky. Method partikl je směs vyrobená v různých příchutích, speciálně pro použití s method feeder krmítky. | Optimální složení a vlhkost směsi po naplnění formičky a
Vařené partikly patří stále k nejpoužívanějším návnadám i nástrahám. Můžeme je použít jako koncovou nástrahu, k přímému vnadění prakem nebo raketou. Použitý postup výroby umožňuje partikl plnit také do PVA sáčků a punčoch. Vařené partikly patří stále k
Vařené partikly patří stále k nejpoužívanějším návnadám i nástrahám. Můžeme je použít jako koncovou nástrahu, k přímému vnadění prakem nebo raketou. Použitý postup výroby umožňuje partikl plnit také do PVA sáčků a punčoch. Vařené partikly patří stále k
Jedná se o kukuřičná zrna vařená technologií v páře. Jedná se o nejšetrnější způsob tepelné úpravy. Je zachována přirozená chut a vůně. Jedná se o kukuřičná zrna vařená technologií v páře. Jedná se o nejšetrnější způsob tepelné úpravy. Je zachována
Jedná se o kukuřičná zrna vařená v páře, kdy je zachována přirozená chut a vůně. Jedná se o nejšetrnější způsob tepelné úpravy. Jedná se o kukuřičná zrna vařená v páře, kdy je zachována přirozená chut a vůně. Jedná se o nejšetrnější způsob tepelné
Jedná se o kukuřičná zrna vařená technologií v páře. Jedná se o nejšetrnější způsob tepelné úpravy. Je zachována přirozená chut a vůně. Jedná se o kukuřičná zrna vařená technologií v páře. Jedná se o nejšetrnější způsob tepelné úpravy. Je zachována
Jedná se o kukuřičná zrna vařená technologií v páře. Jedná se o nejšetrnější způsob tepelné úpravy. Je zachována přirozená chut a vůně. Jedná se o kukuřičná zrna vařená technologií v páře. Jedná se o nejšetrnější způsob tepelné úpravy. Je zachována
Jedná se o kukuřičná zrna vařená v páře, kdy je zachována přirozená chut a vůně. Jedná se o nejšetrnější způsob tepelné úpravy. Jedná se o kukuřičná zrna vařená v páře, kdy je zachována přirozená chut a vůně. Jedná se o nejšetrnější způsob tepelné