Chodicí pás, skládací #5707201

Chodicí pás, skládací #5707201

Chodicí pás, skládací #5707201

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 15 723,95 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Chodicí pás, skládací - popis produktu

Pořiďte si do kanceláře chodicí pás aomezte dobu sezení! Chodicí pás má tichý chod, je skládací a lze jej snadno přenášet. Rychlost můžete jednoduše ovládat pomocí bezdrátového dálkového ovládání nebo mobilního telefonu. Když pás nepoužíváte, můžete ho skladovat například pod stolem.Chytrý chodicí pás vám umožní cvičit i při práci. Pohyb nejenže snižuje ztuhlost a únavu, ale je také snadnou cestou kvyšší produktivitě. Chůze na pásu zlepšuje krevní oběh a metabolismus, čímž dodává tělu i mozku více energie. A také se budete cítit lépe!Stačí pomalé tempo, nemusíte jít rychle ani se potit, aby se efekt chůze na vašem těle projevil. Jděte tak dlouho, jak chcete, rychlostí, která vám vyhovuje! Chodicí pás je ovládán buď dálkovým ovladačem, mobilním telefonem nebo automaticky pomocí senzorů, které přizpůsobují rychlost pásu tempu vaší chůze.Maximální rychlost je 6 km/h a minimální 0,5 km/h. Rychlost se zobrazuje na přehledném displeji. Chodicí pás je velmi tichý a má výkonný motor sdlouhou životností a vysokou účinností. Nebudete tak nežádoucím hlukem obtěžovat kolegy ani narušovat svou práci.Když chodicí pás nepoužíváte, můžete ho jednoduše složit. Díky malým kolečkům se snadno přemisťuje. Složený pás měří pouhých 822×547×129mm, vejde se tak například pod stůl, kde nebude překážet. Plocha pro chůzi má rozměry 1200×415mm. Nízký profil usnadňuje nastupování a vystupování.

Produkt Chodicí pás, skládací #5707201 lze nalézt mezi produkty ve skupině Chodící pásy, barevná verze je greyblack, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Chodicí pás, skládací - parametry produktu

Barvagreyblack
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka547
Výška
Hloubka
Hmotnost31.5
KategorieChodící pásy
Barvagreyblack
E-shopAjprodukty.cz

Chodicí pás, skládací - historie ceny a dostupnosti

Chodicí pás, skládací - další zajímavé produkty

Chodicí pás, skládací - jak nakoupit nejvýhodnější?