CHIMPANZEE Isotonic drink 600g

CHIMPANZEE Isotonic drink 600g

CHIMPANZEE Isotonic drink 600g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 419 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CHIMPANZEE Isotonic drink 600g - popis produktu

Sportovní nápoj CHIMPANZEE Isotonic drink 600g: Vynikající nápoj Chimpanzee Energy drink Gunpowder 600 g v různých příchutích osvěží a povzbudí sportovce i jedince při fyzicky a psychicky náročných situacích. Nápoj dodá potřebné živiny, urychluje regeneraci svalů a pomáhá předcházet svalovým křečím. Všechny použité suroviny jsou pouze v přírodní formě. Energy drink vám zajistí dostatek energie a hydratace.  Klíčové vlastnosti nápoje Chimpanzee Energy drink GunpowderIontový nápoj neobsahuje chemická barviva ani umělá sladilaDodává potřebnou energii při fyzické aktivitě i psychicky náročných situacíchUrychluje regeneraci svalůPomáhá předcházet křečím ve svalechDoporučené dávkování:před a v průběhu aktivity Způsob přípravy:snadný mix s vodou Výživové údaje a složení ve 100g:Energetická hodnota (Kj / Kcal) 1600 Kj/ 381 kcalBílkoviny (g) 0 gSacharidy (g) 90 gZ toho cukry (g) 61 gTuky (g)

Produkt CHIMPANZEE Isotonic drink 600g patří do skupiny produktů Sportovní nápoje, vyrábí jej značka CHIMPANZEE, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

CHIMPANZEE Isotonic drink 600g - parametry produktu

CHIMPANZEE Isotonic drink 600g - historie ceny a dostupnosti

CHIMPANZEE Isotonic drink 600g - další zajímavé produkty

CHIMPANZEE Isotonic drink 600g - jak nakoupit nejvýhodnější?