Chicco taška pro psa | do 5 Kg Barva: Růžová, Dle váhy psa: do 3,5 kg

Chicco taška pro psa | do 5 Kg Barva: Růžová, Dle váhy psa: do 3,5 kg

Chicco taška pro psa | do 5 Kg Barva: Růžová, Dle váhy psa: do 3,5 kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 391 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Chicco taška pro psa | do 5 Kg Barva: Růžová, Dle váhy psa: do 3,5 kg - popis produktu

Chicco taška pro psy je určena pro menší plemena do 5 kg. Vyrobená z polyesteru, je odolná a snadno se udržuje. Zapíná se na zip a uvnitř najdete háček pro bezpečné připnutí pejska. Široký a pevný popruh umožňuje pohodlné nošení na rameni. Taška je lehká a vzdušná, vhodná pro letní dny, a nabízí pohodlný úkryt pro vašeho mazlíčka. Pro větší komfort se doporučuje vystlat ji dekou.

Proč si tašku zamilujete:
  • Lehkost: Díky její lehké konstrukci nebude nošení tašky zatěžující a cestování s ní bude pohodlné.
  • Snadné skládání: Možnost rychlého a snadného složení tašky na minimum mi ušetří čas a usnadní její přenášení nebo skladování.
  • Možnost připnutí psa: Háček pro bezpečné připnutí mého psa k tašce zajistí, že budeme cestovat bezpečně a společně.
  • Nastavitelné popruhy: Možnost nastavení popruhů podle mé postavy zaručí, že taška bude sedět pohodlně a poskytne mi maximální komfort během nošení.
  • Venčení v rušných prostředích: Taška pro psa poskytuje psovi pocit bezpečí a majiteli pohodlnost při přepravě psa na bezpečnější místo, kde je méně rušno.
  • Výlety: Taška pro psa je užitečná pro přepravu psa při výletech nebo túrách mimo město, zejména pokud se pes unaví nebo jsou některé části cesty obtížné.
  • Veterinární návštěvy: Taška pro psa je užitečná pro pohodlnou a bezpečnou přepravu psa k veterináři, zejména pokud je pes nervózní nebo má zdravotní problémy.

Náš tip: Pokud váš pejsek váhá vstoupit do tašky, změňte ji v útulný azyl! Vyzkoušejte umístit dovnitř jeho oblíbenou deku nebo hračku, což pomůže vytvořit známé a příjemné prostředí. Nabídněte mu jeho oblíbené pamlsky přímo v tašce, aby se naučil tašku spojovat s něčím pozitivním. Postupně zvyšujte čas, který váš pejsek tráví v tašce, a přitom mu poskytujte hodně chvály a pozornosti.

Jak správně nosit tašku se psem?

Aby bylo nošení tašky Chicco pro psy pohodlné a bezpečné, dbejte na to, aby popruhy byly pevně utažené a taška byla umístěna tak, že nepřesahuje vaši bederní oblast. Tím dosáhnete správného rozložení váhy a komfortu jak pro sebe, tak pro vašeho psa.

Stačí 3 jednoduché kroky
  1. Utáhněte popruhy: Po vložení psa utáhněte popruhy pro bezpečné přilnutí tašky k tělu.
  2. Umístěte tašku nad boky: Taška by mělo být výše než boky, což pro Vaše pohodlí a pro lepší dohled nad psem.
  3. Kontrola Komfortu: zkontrolujte, zda jsou dostatečně pevné popruhy k zajištění stability tašky, ale zároveň nejsou natolik utažené, aby omezovaly vaše dýchání nebo pohyb.
Rada na závěr:
  • Nastavení popruhů: Upravte popruhy tašky tak, aby byly přesně utažené a pohodlně se přizpůsobily vašemu tělu. Je důležité, aby taška byla pevně u těla, což zajišťuje vaše pohodlí během nošení a zároveň chrání vašeho psa před nechtěným posunem nebo vypadnutím.
  • Pohodlí psa: Zajistěte, aby se váš pes ve tašce cítil pohodlně. Přikládejte zvláštní pozornost jeho reakcím a postoji, abyste se ujistili, že není ve stresu nebo nepohodlí. Měkké polstrování a dostatek prostoru pro pohyb jsou klíčové.
  • Zvykejte štěně na tašku postupně: Než začnete štěně v tašce nosit, nechte ho se s taškou seznámit ve svém vlastním tempu. Položte tašku na zem, aby si ji mohl prohlédnout, očichat a případně i vlez do ní. Můžete do tašky umístit oblíbenou hračku nebo deku, aby pro něj byla atraktivnější.
  • Krátké zkušební výlety: Začněte s krátkými výlety kolem domu nebo ve vaší oblasti, abyste štěně postupně zvykli na nošení v tašce. To mu pomůže cítit se v tašce bezpečně a pohodlně.
  • Dbejte na pohodlí a bezpečnost: Ujistěte se, že je pes v tašce vždy bezpečně umístěn a má dostatek prostoru pro pohyb. Taška by měla mít dostatečné větrání, aby pes mohl snadno dýchat.
  • Pravidelné přestávky: Během delších výletů dělejte s pejskem pravidelné přestávky, abyste mu umožnili vylézt, prozkoumat okolí a vykonat potřebu.

Pro majitele psů, kteří si pořídili Chicco tašku, doporučujeme přidat deku pro zvýšení pohodlí psa během cestování. Zvažte také nákup vodítka a obojku pro bezpečnost vašeho mazlíčka při přecházení z tašky na procházku. Tyto doplňky zlepší celkovou zkušenost a pohodlí vašeho psa.

Váha psa Hmotnost tašky Délka Výška
do 2 kg 0,17 kg 36 cm 22 cm
do 3,5 kg 0,18 kg 38 cm 24 cm
 do 5 kg 0,21 kg  41 cm 26 cm

Produkt Chicco taška pro psa | do 5 Kg Barva: Růžová, Dle váhy psa: do 3,5 kg lze nalézt mezi produkty ve skupině Potřeby pro psy, je v nabídce značky Vsepropejska, barevná varianta je oranžová, růžová, materiálové složení polyester v nabídce e-shopu Vsepropejska.cz.

Chicco taška pro psa | do 5 Kg Barva: Růžová, Dle váhy psa: do 3,5 kg - parametry produktu

BarvaRůžová
Dle váhy psado 3,5 kg
Rozměr36 x 22 cm, 38 x 24 cm, 41 x 27 cm
ÚdržbaPraní v pračce na 30 °C
BezpečnostHáček na obojek
MateriálPolyester
Roční obdobíJaro
Roční obdobíLéto
TypPřes rameno
BarvaČerná
BarvaČervená
BarvaRůžová
BarvaModrá
BarvaOranžová
Dle velikosti psaMalá plemena
Dle velikosti psaStřední plemena
Dle plemenaMaltezský psík
Dle plemenaPapillon
Dle plemenaGrifonek
Dle plemenaKavalír King Charles španěl
Dle plemenaTrpasličí pinč
Dle plemenaBoloňský psík
Dle plemenaŠi-Tzu
Dle plemenaTrpasličí Jezevčík
Dle plemenaJorkšírský teriér
Dle plemenaČivava
Dle plemenaKrysařík
Dle plemenaBišonek
TypCestovní taška
TypPřenosná taška
TypPřepravní taška
KategorieTašky, Potřeby pro psy
ZnačkaVsepropejska
Barvaoranžová, růžová
Materiálpolyester
E-shopVsepropejska.cz

Chicco taška pro psa | do 5 Kg Barva: Růžová, Dle váhy psa: do 3,5 kg - historie ceny a dostupnosti

Chicco taška pro psa | do 5 Kg Barva: Růžová, Dle váhy psa: do 3,5 kg - další zajímavé produkty

Chicco taška pro psa | do 5 Kg Barva: Růžová, Dle váhy psa: do 3,5 kg - jak nakoupit nejvýhodnější?