Cerva DAYBORO Kraťasy bílá  48

Cerva DAYBORO Kraťasy bílá 48

Cerva DAYBORO Kraťasy bílá  48

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 009 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Cerva DAYBORO Kraťasy bílá 48 - popis produktu

Pánské pracovní kraťasy DAYBORO - Maximální komfort a flexibilita pro vaši práci Pánské pracovní kraťasy DAYBORO jsou navrženy s ohledem na vaše pohodlí a funkčnost při jakékoliv práci. Vyrobena z elastického inovativního materiálu TRIFIBETEX, tato pracovní obuv vám poskytuje nejvyšší úroveň pohodlí a flexibility. TRIFIBETEX je unikátní směsí tří vláken - bavlny, polyesteru a elastického vlákna Spandex. Tato inovativní kombinace zajišťuje, že pracovní kraťasy DAYBORO jsou příjemné na dotek a nabízejí vysokou prodyšnost a výbornou savost. Navíc, díky své pevnosti, nízké srážlivosti a mačkavosti, si zachovávají svůj tvar a vzhled i po častém praní. Díky přídavku Spandexu mají tyto kraťasy také tvarovou paměť, která zajišťuje, že si udrží svůj původní tvar i po opakovaném nošení. Střih těchto kraťasů je ergonomický a s pružným pasem, který je navíc snížený pro větší pohodlí. Nejenže jsou kraťasy DAYBORO pohodlné, ale také jsou plné praktických kapes. Dostatečné množství prostorných multifunkčních předních kapes s poutky na nářadí vám umožní mít všechno důležité při ruce. Navíc, kraťasy mají dvě zadní kapsy s klopou zesílenou Oxfordem, kapsu pro telefon se zapínáním na suchý zip a kapsu na metr a nůž. Nezapomnělo se ani na poutko na kladivo, 'D' kroužek a poutko na nářadí v pase, které vám usnadní práci. Pánské pracovní kraťasy DAYBORO jsou dostupné v různých barevných provedeních, včetně černé-šedé, antracitu, tmavě modré-černé, petrolejové, tmavě hnědé-světle hnědé a světle zelené. Bez ohledu na to, jaký styl preferujete, najdete si tu správnou barvu, která se hodí k vaší pracovnímu prostředí. Investujte do pánských pracovních kraťasů DAYBORO a získejte špičkovou kombinaci pohodlí, funkčnosti a odolnosti. Užijte si maximální komfort při každodenní práci. Pánské pracovní kraťasy nabízí maximální komfort a flexibilita pro vaši práci

Tento produkt se nachází v kategorii Pracovní oděvy, je v nabídce značky Cerva, ve velikosti 48, v barvě bílá.

Produkt Cerva DAYBORO Kraťasy bílá 48 lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské kraťasy, patří pod značku Cerva, velikost odpovídá označení 48, barevná varianta je bílá.

Cerva DAYBORO Kraťasy bílá 48 - parametry produktu

Hmotnost0,645 kg
Velikost oděvu48
Barvabílá
Velikost48
Druh oblečeníxxx
KategorieKraťasy, Pracovní oděvy, Praky, Pánské kraťasy
ZnačkaCerva
Velikost48
Barvabílá

Cerva DAYBORO Kraťasy bílá 48 - historie ceny a dostupnosti

Cerva DAYBORO Kraťasy bílá 48 - další zajímavé produkty

Cerva DAYBORO Kraťasy bílá 48 - jak nakoupit nejvýhodnější?