Zásobník na krmivo Catit Pixi Smart Feeder

Zásobník na krmivo Catit Pixi Smart Feeder

Zásobník na krmivo Catit Pixi Smart Feeder

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zásobník na krmivo Catit Pixi Smart Feeder - popis produktu

Chytrý pomocník pro domácnosti s kočkami nebo psy. Automatické krmítko Catit PIXI Smart zajistí, aby byl váš čtyřnohý přítel dobře zásoben, i když nejste doma. Lze jej pohodlně ovládat pomocí bezplatné aplikace a vyniká nekomplikovaným ovládáním. Inteligentní krmítko umožňuje naprogramovat až dvanáct krmení denně a individuálně nastavit množství krmiva. Nádoba pojme až 1,2 kg suchého krmiva, takže ji nebudete muset příliš často doplňovat. V případě docházejícího krmiva budete včas informováni červeným indikátorem LED. Nádoba pojme suché krmivo a chrání ho před vzduchem, takže zůstává déle čerstvé a křupavé. Krmítko Catit PIXI Smart dávkuje granule do hygienické misky z nerezové oceli, kterou lze mýt v myčce nádobí. Miska má plochý design, aby nedráždila citlivé kočičí vousy. Catit PIXI Smart automatické krmítko Automatické krmítko pro kočky a psy. Automatické krmení: až 12 krmení denně, programovatelné, individuálně nastavitelná velikost porce. Ovládání přes...

Produkt Zásobník na krmivo Catit Pixi Smart Feeder lze nalézt mezi produkty ve skupině Krmiva pro psy, patří značce Cat It, naleznete jej v e-shopu Superzoo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Krmiva pro kočky, patří pod značku Cat It, v nabídce prodejce Superzoo.cz.

Zásobník na krmivo Catit Pixi Smart Feeder - parametry produktu

Zásobník na krmivo Catit Pixi Smart Feeder - historie ceny a dostupnosti

Zásobník na krmivo Catit Pixi Smart Feeder - další zajímavé produkty

Zásobník na krmivo Catit Pixi Smart Feeder - jak nakoupit nejvýhodnější?