R2 Cyklistické tretry Vega ATSH05B

R2 Cyklistické tretry Vega ATSH05B

R2 Cyklistické tretry Vega ATSH05B

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 749 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

R2 Cyklistické tretry Vega ATSH05B - popis produktu

Cyklistické tretry R2 Cyklistické tretry Vega ATSH05B:Chcete dosáhnout perfektního přenosu síly při jízdě na kole? V tom případě byste si měli pořídit cyklistické tretry R2. Dodají vám totiž stabilní oporu při šlapání. Tento model je navržen pro MTB kola. Pro pevné upnutí kolem nohy slouží boa systém. Pokud jde o zámek, podporují model SPD. Pro výběr správné velikosti je vhodné využít velikost mondo point, která je 300,3 mm. Některé zóny treter jsou zesíleny pogumováním. Pro výrobu podešve byl zvolen tpr. Základní vlastnosti tretry R2 Cyklistické tretry Vega ATSH05B Cyklistické tretry R2 Cyklistické tretry Vega ATSH05B se hodí pro MTB kola Zapínání bot na kolo: boa systém Kompatibilní se zámkem: SPD Určité zóny jsou pogumovány Na výrobu podešve cyklistických treter R2 byl použit tpr Barva: černá a červená Sezóna: letní, jarní a podzimní

Produkt R2 Cyklistické tretry Vega ATSH05B patří do skupiny produktů Cyklistické tretry, patří značce Catherine Life, R2, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

R2 Cyklistické tretry Vega ATSH05B - parametry produktu

R2 Cyklistické tretry Vega ATSH05B - historie ceny a dostupnosti

R2 Cyklistické tretry Vega ATSH05B - další zajímavé produkty

R2 Cyklistické tretry Vega ATSH05B - jak nakoupit nejvýhodnější?