CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - TRAIL TECH - zelená

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - TRAIL TECH - zelená

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - TRAIL TECH - zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - TRAIL TECH - zelená - popis produktu

CO TO JE / VLASTNOSTI PRODUKTU Výkonný technický dres s volným střihem pro styl a pohodlí. Připraven na celodenní dobrodružnou jízdu v terénu a enduro s chrániči. MTB dres s volným střihem a krátkými rukávy. Polyesterový materiál Bluesign s gramáží 110 g/m², zajišťuje dobré proudění vzduchu a rychlé schnutí. Límec s výstřihem do V. Tvarovaná a prodloužená záda, která se přizpůsobí jízdní pozici. Sublimační grafický potisk. Barvy: 030 - tmavě šedá/limetková, 353 - olivově zelená/šedá/oranžová, 353 - limetková, 417 - kobaltově modráHmotnost: 120 g (M). Teplotní rozsah: 18 - 38 °C Složení materiálu: 100% polyester Na trhu je spousta trailových dresů, ale většina z nich jako by nebyla vyrobena pro jízdu na koni. Trailový dres Castelli má lehčí tkaninu ze 100% polyesteru pro rychlé schnutí a vynikající odvod vlhkosti s konstrukcí z 3D síťoviny, která propouští vzduch, abyste se cítili pohodlně. Už se nebudete cítit, jako byste jeli v igelitovém pytli. Tkanina je schválená jako Bluesign, takže je šetrná i k planetě. Střih dresu je navržen pro vše od rychlé trailové jízdy až po enduro, protože funguje i s chráničem zad a chrániči loktů. A protože všechny naše šortky Unlimited mají kapsy, můžete se tímto výkonným a stylovým trailovým dresem doplnit. Velikostní tabulka

Obvod hrudníku ( cm) Obvod pasu ( cm) Obvod boků ( cm) Délka kalhot ( cm)
S 92 79 94 82
M 95 84 98 83
L 99 88 102 84
XL 104 93 107 85
2XL 109 98 112 86
3XL 114 103 117 87

Produkt CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - TRAIL TECH - zelená patří do skupiny produktů Cyklistické dresy, vyrábí jej značka CASTELLI, naleznete jej v e-shopu Holokolo.cz.

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - TRAIL TECH - zelená - parametry produktu

POHLAVÍpánské
KategorieZelenina, Dresy, Cyklistické dresy
ZnačkaCASTELLI
E-shopHolokolo.cz

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - TRAIL TECH - zelená - historie ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - TRAIL TECH - zelená - další zajímavé produkty

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - TRAIL TECH - zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?