CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - PRO THERMAL MID - žlutá

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - PRO THERMAL MID - žlutá

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - PRO THERMAL MID - žlutá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 269 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - PRO THERMAL MID - žlutá - popis produktu

CO TO JE / VLASTNOSTI PRODUKTU Oblíbený kousek mezi našimi sponzorovanými profesionály, tento dres je o něco lehčí a pružnější a má užší střih pro aerodynamický výkon. > Středně silný strečový materiál Warmer X-Stretch. Ideální do chladných podmínek, s vestou nebo bez ní. Předem vysrážený střih s vysoce elastickou tkaninou zajišťuje těsné přilnutí k tělu. Prodloužená konstrukce kapes pro lepší uchycení kolem pasu a lepší polohování. Skrytý zip YKK® Vislon®. Plastový pruh na hrudi. Reflexní pruh na zadní kapse. Barvy: 030 tmavě šedá, 085 světle černá, 383 zářivě limetková, 642 granátově červená, 755 zlatá, 064 niklově šedá, 473 ocelově modrá. Velikosti: XS - 3XL Hmotnost: 188 g. (M) Teplotní rozsah: 15 - 20 ˚C Materiálové složení: Materiál: 78%polyester 22%elastan. Materiál: 100% bavlna. Ideální pro chladné dny, kdy stále chcete mít dres s krátkým rukávem, ale o něco teplejší, aby vás udržel v teple. Tkanina je z vnitřní strany měkce fleecová a s trochou elastanu, aby perfektně seděla. Tento dres můžete v chladnějších dnech použít také s návleky na ruce a vestou - buď s vestou Aria, která se vám při oteplení vejde do kapsy, nebo s vestou Perfetto pro chladné dny. Tento dres poskytuje další úroveň pohodlí. Jako kousek určený pro profesionály zůstává úžasně minimalistický: tři zadní kapsy, snadno posuvný zip YKK®, rukávy těsně nad lokty. Přidali jsme však reflexní pruh, abyste byli vidět. Velikostní tabulka

Obvod hrudníku ( cm) Obvod pasu ( cm) Obvod boků ( cm) Délka kalhot ( cm)
S 92 79 94 82
M 95 84 98 83
L 99 88 102 84
XL 104 93 107 85
2XL 109 98 112 86
3XL 114 103 117 87

Produkt CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - PRO THERMAL MID - žlutá patří do skupiny produktů Cyklistické dresy, vyrábí jej značka CASTELLI, naleznete jej v e-shopu Holokolo.cz.

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - PRO THERMAL MID - žlutá - parametry produktu

POHLAVÍpánské
KategorieDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaCASTELLI
E-shopHolokolo.cz

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - PRO THERMAL MID - žlutá - historie ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - PRO THERMAL MID - žlutá - další zajímavé produkty

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - PRO THERMAL MID - žlutá - jak nakoupit nejvýhodnější?