CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - CLASSIFICA - žlutá

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - CLASSIFICA - žlutá

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - CLASSIFICA - žlutá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 039 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - CLASSIFICA - žlutá - popis produktu

CO TO JE Tento dres vítězí v klasifikaci díky kombinaci čistého vzhledu a skvělého výkonu. Tkanina s mikro diamanty a sytou barvou přináší pohodlí a propracovaný dres, ve kterém budete rádi jezdit celý den. VLASTNOSTI PRODUKTU Polyesterový úplet s mikroplyšem pro skvělý odvod vlhkosti a mimořádnou měkkost. Boční panely a ramenní panely dodávají jednobarevnému dresu hloubku. Barevně sladěný zip YKK® Vislon®. 3 zadní kapsy. Klíčová kapsa se zipem a reflexním lemováním. Barvy: 023 červená, 085 světle černá, 424 belgická modrá, 592 avokádová, 782 žlutá, 458 italská modráVelikosti: XS - 3XL. Hmotnost: 130 g (L) Teplotní rozsah: 16 - 35 °C Složení materiálu: 100% polyester Pro dny, kdy nezávodíte s časem, ale jen sedíte v sedle celé hodiny. Chcete se cítit pohodlně a zároveň dobře vypadat. Do tohoto dresu jsme zakomponovali vše kromě rychlosti. Použili jsme zcela novou tkaninu, která nám umožňuje křížit barvy, abychom dosáhli ještě bohatší hloubky barev na ramenou a bocích na jinak jednobarevném dresu. Protože je dres stvořen pro dlouhé vyjížďky, přidali jsme do něj kapsu na zip, aby byly vaše cennosti v bezpečí. Střih je přiléhavý k tělu pro větší pohodlí, ale ne tak těsný jako naše závodní kousky. Velikostní tabulka

Obvod hrudníku ( cm) Obvod pasu ( cm) Obvod boků ( cm) Délka kalhot ( cm)
S 92 79 94 82
M 95 84 98 83
L 99 88 102 84
XL 104 93 107 85
2XL 109 98 112 86
3XL 114 103 117 87

Produkt CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - CLASSIFICA - žlutá patří do skupiny produktů Cyklistické dresy, vyrábí jej značka CASTELLI, naleznete jej v e-shopu Holokolo.cz.

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - CLASSIFICA - žlutá - parametry produktu

POHLAVÍpánské
KategorieDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaCASTELLI
E-shopHolokolo.cz

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - CLASSIFICA - žlutá - historie ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - CLASSIFICA - žlutá - další zajímavé produkty

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - CLASSIFICA - žlutá - jak nakoupit nejvýhodnější?