CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - ANIMA - černá

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - ANIMA - černá

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - ANIMA - černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 819 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - ANIMA - černá - popis produktu

CO TO JE / VLASTNOSTI PRODUKTU Dokonalý jednobarevný dres se všemi technickými detaily Castelli a výkonem pro každou jízdu. MateriálProSecco Strada Donna pro extra ventilaci a vynikající odvod potu. Kontrastní límec a spodní kapsy. Zip YKK® Vislon® s logem škorpiona. 3 zadní kapsy se sníženým střihem. Silikonový elastický pas. Reflexní lemování. Barvy: 085 černá/červená, 081 ibišek, 065 slonová kost, 244 limetková, 346 zelená obránce, 534 fialový opar. Velikosti: XS - XL Hmotnost: 109 g (S) Teplotní rozsah: 18 - 32 °C Složení materiálu: 100%polyester Název 'Anima' znamená v italštině duše a přesně to tento dres vystihuje. Znamená to, že jsou správně vyladěny i drobné detaily, jako je perfektní střih, měkká, rychleschnoucí a pružná tkanina, snadno posuvný zip YKK® a inovativní konstrukce kapes Castelli. Zachováváme čistý styl a necháváme vyniknout detaily. Kromě několika kosmetických úprav je největší změnou oproti předchozí generaci vylepšená tkanina ProSecco Velo Donna, která je měkčí a pohodlnější. Je to exkluzivní tkanina Castelli a díky ní nebudete věřit, že Anima je základní dres. . Velikostní tabulka

Obvod hrudníku ( cm) Obvod pasu ( cm) Obvod boků ( cm) Délka kalhot ( cm)
XS 79 62 86 75
S 84 67 91 76
M 89 72 97 77
L 94 77 102 78
XL 99 83 107 79

Produkt CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - ANIMA - černá patří do skupiny produktů Cyklistické dresy, vyrábí jej značka CASTELLI, naleznete jej v e-shopu Holokolo.cz.

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - ANIMA - černá - parametry produktu

POHLAVÍdámské
KategorieDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaCASTELLI
E-shopHolokolo.cz

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - ANIMA - černá - historie ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - ANIMA - černá - další zajímavé produkty

CASTELLI Cyklistický dres s krátkým rukávem - ANIMA - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?