CASTELLI Cyklistický dres s dlouhým rukávem zimní - PURO 3 - antracitová

CASTELLI Cyklistický dres s dlouhým rukávem zimní - PURO 3 - antracitová

CASTELLI Cyklistický dres s dlouhým rukávem zimní - PURO 3 - antracitová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 739 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CASTELLI Cyklistický dres s dlouhým rukávem zimní - PURO 3 - antracitová - popis produktu

CO TO JE / VLASTNOSTI PRODUKTU Náš nejoblíbenější dres díky teplu, které poskytuje, a vynikajícímu odvodu vlhkosti díky našemu materiálu Warmer fleece. Elegantní, soustředěný design a velké reflexní panely na hrudi a pod zadními kapsami. Tkanina Warmer z hustě počesaného polyesterového rouna poskytuje příjemné teplo a vynikající odvod vlhkosti. Reflexní panely na přední a zadní straně. Pouze v pase je protiskluzová guma. 3 zadní kapsy. Pružný zip YKK® Vislon®. Zapínání na zip. Barvy: 023 červená, 030 šedá, 085 světle černá, 414 tmavě modrá, 032 neonově žlutáVelikosti: XS - 3XL. Hmotnost: 288 g. (L) Teplota: 14 - 20 ˚C Přístroj je vyroben z kvalitního materiálu, který je součástí balení. Složení materiálu: Základní materiál: 100% polyester. Zadní materiál: 80% polyamid, 20% elastan. Materiál: polyesterová tkanina s jemným povrchem. Třetí generace dresu Puro, našeho nejoblíbenějšího zimního dresu, je lepší než kdy dříve. Hrubá kartáčovaná tkanina hřeje na vnitřní straně, přesto má vynikající prodyšnost a je dostatečně pružná, aby neomezovala v pohybu a dokonale se přizpůsobila vašemu tělu. Reflexní panely na přední a zadní straně zajišťují vynikající viditelnost ve dne i v noci. Jinak se jedná o technický oděv, který se zaměřuje na pohodlí a teplo a zároveň dobře vypadá. Velikostní tabulka

Obvod hrudníku ( cm) Obvod pasu ( cm) Obvod boků ( cm) Délka kalhot ( cm)
S 92 79 94 82
M 95 84 98 83
L 99 88 102 84
XL 104 93 107 85
2XL 109 98 112 86
3XL 114 103 117 87

Produkt CASTELLI Cyklistický dres s dlouhým rukávem zimní - PURO 3 - antracitová patří do skupiny produktů Cyklistické dresy, vyrábí jej značka CASTELLI, naleznete jej v e-shopu Holokolo.cz.

CASTELLI Cyklistický dres s dlouhým rukávem zimní - PURO 3 - antracitová - parametry produktu

POHLAVÍpánské
KategorieDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaCASTELLI
E-shopHolokolo.cz

CASTELLI Cyklistický dres s dlouhým rukávem zimní - PURO 3 - antracitová - historie ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistický dres s dlouhým rukávem zimní - PURO 3 - antracitová - další zajímavé produkty

CASTELLI Cyklistický dres s dlouhým rukávem zimní - PURO 3 - antracitová - jak nakoupit nejvýhodnější?