CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - COMPETIZIONE - modrá #5965845

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - COMPETIZIONE - modrá #5965845

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - COMPETIZIONE - modrá #5965845

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 269 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - COMPETIZIONE - modrá - popis produktu

CO TO JE / VLASTNOSTI PRODUKTU Tyto kalhoty jsou vyrobeny tak, aby zvládly vše, co potřebujete, aniž by byly neúměrně drahé. Kvalitní materiály, vynikající střih, ploché švy, cyklistická vložka Kiss Air2 a dokončovací lemy přímo z našich profesionálních kalhot Free Aero Race 4. Vložka Kiss Air2 pro celodenní pohodlí. rozkrok z materiálu Affinity Lycra® pro vynikající pružnost a odolnost. Boční texturované panely Vortex BLC pro lepší aerodynamiku. Ploché pohodlné zakončení nohavic Giro⁴ se silikonovým gripem.ploché švy. Reflexní prvky na zadní straně. Zkřížené šle pro pohodlí a prodyšnost. Hmotnost: 173 g (L) Teplotní rozsah: 15 - 35 °C Složení materiálu: Vnitřní materiál: 100% bavlna, 100% polyester, 100% polyester, 100% polyester: Hlavní materiál: 80%polyamid, 20%elastan. Spodní část kalhot 63%polyamid 37%elastan Zadní vložka 74%polyamid 26%elastan Zrušení ze závodu Tyto kalhoty jsme vyrobili tak, aby obsahovaly co nejvíce technologií z našich špičkových výrobků profesionální úrovně, ale aby cena byla dostupnější. A přestože bez problémů zvládnou víkendový závod, jsou skvělé i pro pohodlný výkon, a to i bez náprsenky. Boční panely s texturou Vortex a ukončovací lemy Giro⁴, které pocházejí přímo z našich vrchních kalhot Free Aero Race 4, a vložka Kiss Air2, která poskytuje většinu pohodlí naší vrchní vložky, dohromady vytvářejí z tohoto výrobku nejvyšší hodnotu. Jo, a nehmotná část, kterou pravděpodobně oceníte nejvíce, je náš talent pro dokonalé padnutí díky týmu inženýrů Castelli. Jedná se o cyklistické kalhoty, které přinášejí to nejlepší z know-how společnosti Castelli při vytváření pohodlných, výkonných a cenově dostupných produktů ve vašem cyklistickém šatníku. Velikostní tabulka

Obvod hrudníku ( cm) Obvod pasu ( cm) Obvod boků ( cm) Délka kalhot ( cm)
S 92 79 94 82
M 95 84 98 83
L 99 88 102 84
XL 104 93 107 85
2XL 109 98 112 86
3XL 114 103 117 87

Produkt CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - COMPETIZIONE - modrá #5965845 patří do skupiny produktů Krátké kalhoty, je v nabídce značky CASTELLI v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Cyklistické kalhoty od značky CASTELLI v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - COMPETIZIONE - modrá - parametry produktu

POHLAVÍpánské
KategorieKalhoty, Krátké kalhoty, Cyklistické kalhoty
ZnačkaCASTELLI
E-shopHolokolo.cz

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - COMPETIZIONE - modrá - historie ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - COMPETIZIONE - modrá - další zajímavé produkty

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - COMPETIZIONE - modrá - jak nakoupit nejvýhodnější?