CASIO pánské hodinky G-Shock CASGBD-200-2ER

CASIO pánské hodinky G-Shock CASGBD-200-2ER

CASIO pánské hodinky G-Shock CASGBD-200-2ER

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 750 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CASIO pánské hodinky G-Shock CASGBD-200-2ER - popis produktu

Pánské sportovní hodinky G-Shock jsou vyrobeny z tvrzené syntetické pryskyřice, která zajišťuje pružnost a vysokou odolnost. Konstrukce hodinek je odolná vůči nárazům a vibracím. Ciferník: digitální Materiál ciferníku: tvrzená syntetická pryskyřice Průměr ciferníku: 46 mm Řemínek hodinek: tvrzená syntetická pryskyřice Sklo hodinek: minerální Odolnost vůči vodě: 20 ATM (potápění; šnorchlování) Pohon hodinek: baterie Strojek hodinek: Quartzový Funkce: stopky, odpočítávací stopky, automatický kalendář do roku 2099, 4x denní alarm, světové časy, akcelerometr, krokoměr, měření denních aktivit, ukazatel rychlosti, výpočet spotřeby kalorií, smart notifikace, další funkce prostřednictvím Bluetooth

Produkt CASIO pánské hodinky G-Shock CASGBD-200-2ER patří do skupiny produktů Sportovní hodinky, vyrábí jej značka Casio, naleznete jej v e-shopu Sofia.sk/cz a je přizpůsoben .

CASIO pánské hodinky G-Shock CASGBD-200-2ER - parametry produktu

UrčeníPánske
KategorieHodinky, Sportovní hodinky
ZnačkaCasio
Určení
E-shopSofia.sk/cz

CASIO pánské hodinky G-Shock CASGBD-200-2ER - historie ceny a dostupnosti

CASIO pánské hodinky G-Shock CASGBD-200-2ER - další zajímavé produkty

CASIO pánské hodinky G-Shock CASGBD-200-2ER - jak nakoupit nejvýhodnější?