Cardholder Bohemian

Cardholder Bohemian "PARROT" Stříbrná

Cardholder Bohemian

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 125 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Cardholder Bohemian "PARROT" Stříbrná - popis produktu

Malá peněženka, do které je možné bezpečně a prakticky uložit karty, vizitky i bankovky.Osm karet můžete rychle a jednoduše vytáhnout jedním pohybem prstu, aniž byste peněženku otevírali. Peněženka je vybavena RFID stíněním, které ochrání vložené bankovní a kreditní karty před neautorizovaným bezdrátovým čtením dat. Zatímco se Vaše platební karty nacházejí v této peněžence, nedojde k žádnému odcizení dat. Díky svým rozměrům je praktická na nošení i v malých kabelkách.

Produkt Cardholder Bohemian "PARROT" Stříbrná patří do skupiny produktů Dámské peněženky od značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 7 x 9.5 x 2.5, v barvě červená, je vyroben z materiálu Pravá kůže v nabídce e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Malé peněženky, patří pod značku Dajana Rodriguez ve velikosti 7 x 9.5 x 2.5, v barvě červená, materiálové složení Pravá kůže, v nabídce prodejce Dajanarodriguez.cz.

Cardholder Bohemian "PARROT" Stříbrná - parametry produktu

BarvaČervená
VelikostČervená
MateriálPravá kůže
KategoriePeněženky, Dámské peněženky, Malé peněženky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost7 x 9.5 x 2.5
Barvačervená
MateriálPravá kůže
E-shopDajanarodriguez.cz

Cardholder Bohemian "PARROT" Stříbrná - historie ceny a dostupnosti

Cardholder Bohemian "PARROT" Stříbrná - další zajímavé produkty

Cardholder Bohemian "PARROT" Stříbrná - jak nakoupit nejvýhodnější?