Capital Sports - Helix Air #4958812

Capital Sports - Helix Air #4958812

Capital Sports - Helix Air #4958812

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 309 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Capital Sports - Helix Air - popis produktu

Eliptický trenažér Capital Sports - Helix Air: Eliptický trenažér Klarfit Epsylon Cycle AS vám umožní trénink vaší fyzické kondice z pohodlí domova. Řemenový pohon se systémem SilentBelt zajistí jeho plynulý a tichý chod, zatímco ideální sílu nástupu zaručí HiLevel odpor s 24 úrovněmi. Trenažér je vybavený setrvačníkem o hmotnosti 12 kg. Magnetický brzdový systém, který je doplněný o funkci MagResist, nabízí přesný a spolehlivý proces brzdění. Klarfit Epsylon Cycle AS disponuje rovněž tréninkovým počítačem, který zobrazuje aktuální údaje o tréninku včetně informace o tepové frekvenci, neboť má v rukojetích zabudované senzory pro měření tepu. Klíčové vlastnosti eliptického trenažéru Klarfit Epsylon Cycle ASEliptický trenažér vhodný do domácí posilovnyŘemenový pohon se systémem SilentBelt zajistí plynulý a tichý chodHiLevel odpor s 24 úrovněmiSetrvačník o hmotnosti 12 kgMagnetický brzdový systém pro přesný a spolehlivý proces brzděníTréninkový počítač zobrazující aktuální údaje o tréninkuSe senzory tepové frekvence v rukojetiKlarfit Epsylon Cycle AS disponuje držákem na tabletMožnost používat aplikaci KinomapTrenažér je vyrobený z velmi kvalitní oceli a tvrdého plastuProtiskluzové pedály napomáhající při přenosu energie z nohy na pedálIntegrované kolečka umožní snadné přemístěníBarevné provedení: černé Eliptický trenažér s držákem na tabletAby bylo cvičení na eliptickém trenažéru Klarfit maximálně pohodlné i zábavné, je opatřený držákem na tablet. Ten umožní propojení s chytrým telefonem, tabletem i elektronickou čtečkou a vy si tak můžete pustit hudbu či sledovat videa. Kromě toho je možné rovněž používat aplikaci Kinomap, která pomocí kamery tabletu či telefonu rozpozná vaše pohyby a vy si můžete užít rozmanité trasy. Klarfit Epsylon Cycle AS zlepší fyzickou kondiciKonstrukce trenažéru Klarfit Epsylon Cycle AS je vyrobená z velmi kvalitní oceli a tvrdého plastu, což zajistí perfektní stabilitu. Nechybí ani protiskluzové pedály, které napomáhají při přenosu energie z nohy na pedál a celkově k pohodlí při cvičení. Díky integrovaným kolečkům můžete trenažér snadno přemístit po vašem bytě a o bezpečí při cvičení zase vypovídá jeho testování dle standardu TüV. Pomocí Klarfit Epsylon Cycle AS tak budete moci efektivně zlepšovat svoji fyzickou kondici. Rozměry:175 × 138 × 62 cm Hmotnost:32 kg Nosnost:120 kg

Produkt Capital Sports - Helix Air #4958812 patří do skupiny produktů Eliptické trenažéry, patří pod značku Klarfit, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Capital Sports - Helix Air - parametry produktu

Capital Sports - Helix Air - historie ceny a dostupnosti

Capital Sports - Helix Air - další zajímavé produkty

Capital Sports - Helix Air - jak nakoupit nejvýhodnější?