CANPOL BABIES - Fľaša športová sa slámkou 370ml - zelená

CANPOL BABIES - Fľaša športová sa slámkou 370ml - zelená

CANPOL BABIES - Fľaša športová sa slámkou 370ml - zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 109 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CANPOL BABIES - Fľaša športová sa slámkou 370ml - zelená - popis produktu

Láhev na pití pro děti Canpol babies Láhev sportovní se slámkou 370 ml zelená: Zelená sportovní láhev se slámkou Canpol Babies je skvělá pro malé objevitele a sportovce od 1 roku, kteří už zvládnou samostatné pití. Hodí se zejména na sport, procházky a cestování. Obsluha láhve Canpol Babies je jednoduchá, stačí jen odklopit víčko, čímž se vytáhne slámka a děti mohou pohodlně pít. Tvar láhve je přizpůsoben malým dětským rukám. Potěší rovněž snadná údržba, láhev bez slámky můžete mýt v myčce, otevřená se dá používat v mikrovlnné troubě. Až původní slámka přestane sloužit, dá se pohodlně zakoupit náhradní. Klíčové vlastnosti zelené sportovní láhve Canpol Babies, 370 mlSportovní láhev Canpol Babies pro malé sportovce a objeviteleHodí se na sport, cestování i procházkySnadná obsluha, stačí odklopit víčko a slámka se vytáhneTvar láhve Canpol Babies je přizpůsoben dětským rukámOtevřenou láhev je možné používat v mikrovlnné trouběBez slámky se dá mýt v myčce na nádobíK dispozici náhradní slámky (prodávají se samostatně)Zeleno-červená barvaLáhev Canpol Babies je vhodná pro děti od 1 roku

Praktická, barevná láhev se slámkou je **určena dětem starším 12 měsíců**, které již umí samostatně pít. Výhody láhve oceníte zejména při cestování a procházkách. Profilovaný tvar usnadňuje dítěti držení. **Objem 370 ml**.

Produkt CANPOL BABIES - Fľaša športová sa slámkou 370ml - zelená patří do skupiny produktů Láhve na pití od značky Canpol babies, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Sportovní láhve, patří pod značku Canpol babies, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt CANPOL BABIES - Fľaša športová sa slámkou 370ml - zelená popisuje EAN kód 5901691812277.

CANPOL BABIES - Fľaša športová sa slámkou 370ml - zelená - parametry produktu

CANPOL BABIES - Fľaša športová sa slámkou 370ml - zelená - historie ceny a dostupnosti

CANPOL BABIES - Fľaša športová sa slámkou 370ml - zelená - další zajímavé produkty

CANPOL BABIES - Fľaša športová sa slámkou 370ml - zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?